Cantonul Jepi, aflat la o altitudine de 2.000 de metri în Muntii Bucegi, scos la licitatie

Primaria Busteni a scos la licitatie o cladire veche de peste o suta de ani, cunoscuta sub denumirea “Cantonul Schiell” sau “Cantonul Jepi”. Cladirea este situata la aproape 2000 de metri altitudine în Masivul Bucegi. Pretul de pornire a licitatiei pentru imobil si 500 de metri patrati de teren aferent este de 22.000 de euro, informeaza Mediafax.

Imobilul, situat la aproape 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, este format din doua constructii administrative, una de 72 de metri patrati si una de 28 de metri patrati si are un teren de 500 de metri patrati.

Licitatia publica cu strigare va avea loc la sediul Primariei Busteni vineri, la ora 11.00, iar data limita de depunere a ofertelor este tot vineri, 30 august, ora 10.30, la sediul primariei.

Taxa de participare la licitatie este de 400 de lei, pretul caietului de sarcini este de 100 de lei, iar garantia de participare este de 2.200 de euro calculat în lei, la cursul BNR din ziua platii.

Decizia de vânzare a imobilului a fost luata printr-o hotarâre a Consiliului Local adoptata în 22 iulie si publicata pe site-ul administratiei locale, fara a fi însotita de o expunere de motive si raport de specialitate.

15 persoane au cumparat caietul de sarcini aferent licitatiei. ant3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.