Casa din Caransebes – minune sau fenomen geologic ?

Un localnic din Caransebes a devenit peste noapte protagonistul unui fenomen ciudat – podeaua dormitorului are 66 grade Celsius. Specialisti in fizica, electricieni, geologi au incercat sa explice fenomenul insa nu au reusit sa descopere cauza incalzirii ciudate. Proprietarul sta acolo de peste 20 de ani si ciudatul fenomen este de putin timp. El povesteste ca de vina ar fi un fulger de la care ar fi pornit tot necazul. Ciudatenia este cu atat mai mare cu cat in zona nu exista retea de apa, de gaze sau energie electrica.

Comenteaza pe forum

Dupa ce dormitorul a ajuns un soi de sauna omul a fost nevoit sa se mute din locuinta pana se va elucida misterul. Ion Ilea a povestit ca fenomenul dateaza din 21 mai, dupa ce a trasnit in apropierea casei. Electricienii sositi la fata locului au detectat un camp electric chiar si la 2m deasupra solului ceea ce practic este imposibil chiar daca ar fi acolo un conductor electric sau un aparat, titreaza R Libera.

Geologii sositi si ei in graba sa dezlege misterul au descoperit o alta ciudatenie, cu cat sapi mai adanc cu atat temperatura creste. In zona Caransebes exista zeci de fantani arteziene, lucru cunoscut in toata tara.

Fenomen inexplicabil: Podeaua unei case din Caransebes are 66 de grade Celsius

Fenomen ciudat, in Caransebes! Un localnic a observat ca podeaua dormitorului sau s-a incalzit ineplicabil. Termometrele au masurat o temperatura de pana la 66 de grade Celsius. Si nimeni – nici un specialist – n-a reusit sa-i explice de ce se intampla asta. La fata locului a fost chemata o echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ca sa faca mai multe masuratori. Pana la gasirea unei explicatii stiintifice, primarul a dispus evacuarea proprietarului casei. sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.