Cauzele bolilor

Subconstientul omului asimileaza „murdaria“ energetica cu viteza mare, facând ca, sentimentele si trairile negative sa-i afecteze sanatatea fizica. Orice suparare, ranchiuna, gând rau îndreptat asupra cuiva, ura sau dispretul, au efecte grave asupra omului, ducând la dependente si urmari complicate. Supararea pe cineva sau orice sentiment al jignirii care a intrat la o mare adâncime sau de care omul nu se poate debarasa timp îndelungat, reprezinta un mare pericol, nu numai pentru acea persoana, dar si pentru urmasii sai.
Mai multe

Alt comportament gresit al omului e acela de a ucide iubirea, pentru ca înaine de a ucide un om trebuie sa ucizi în tine iubirea fata de acel om. Omul care iubeste nutreste asemenea sentimente încât uciderea lor, în altcineva sau în el, reprezinta o crima. Dupa logica obisnuita, sterilitatea poate fi eliminata prin interventie chirurgicala. Însa distrugând iubirea, sentimentul contactului cu Universul, femeia care ucide iubirea în barbatul care o iubeste distruge structurile spirituale fine atât ale ei, cât si ale barbatului. Copilul nascut în astfel de conditii poate avea niste strucutri deformate ale spiritului.

Când îi vorbim de rau pe altii, se produc deformari în structurile noastre karmice. Bârfa duce, de cele mai multe ori, la boli ale dintilor. Cele mai periculoase sunt vorbele rele la adresa parintilor, rudelor sau a partenerului de viata.
Felicia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.