Ce-a ramas din protestele de la Universitate

La kilometrul zero al democratiei, protestele nu mai exista, dar nici nu au murit. Un grup de revolutionari si câtiva pensionari curiosi îsi fac veacul prin zona.

Reaprinsa de decizia Curtii Constitutionale de a invalida referendumul din 29 iulie, flacara protestelor anti-Basescu mai pâlpâie doar prin implicarea câtorva grupuri direct interesate si a câtorva nostalgici care trec seara de seara prin Piata Universitatii, doar-doar s-o întâmpla ceva. Pe de o parte sunt plimbarile la ceas de seara din jurul Palatului Cotroceni, conduse de colonelul, Mircea Dogaru si de senatorul Ioan Ghise, iar pe de alta parte – protestul anemic din fata Teatrului National.

La Piata Universitatii, locul unde la începutul acestui an s-a desfasurat una dintre cele mai puternice miscari de protest de dupa Revolutie, au mai ramas numai câteva bannere agatate de statuile-paiate din fata teatrului si un grup firav de revolutionari, trasi mai la umbra si asezati pe scaune. Protesteaza, zic ei, pentru reintrarea în plata a indemnizatiilor de „luptatori” suspendate de Guvernul Boc în decembrie 2011. adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.