Ce se întâmpla în FIECARE dimineata pe un munte din România. NIMENI n-a putut explica fenomenul: “Este strabatut de cea mai puternica axa energetica a Pamântului”

Ceahlaul se numara printre cele mai misterioase masive muntoase din România. În primele ore ale diminetii, la rasaritul soarelui, deasupra masivului apar, în mod inexplicabil, niste jocuri de lumini.

În trecut, se spunea despre acest masiv muntos ca ar fi fost casa zeului dac Zalmoxis. În prezent, multi sustin ca Ceahlaul ar fi strabatut de cea mai puternica axa energetica existenta pe Terra.

Satenii care îsi duc traiul de zi cu zi în asezarile de la poalele muntelui declara ca au fost martorii unor aparitii misterioase pe cer, în timp ce, în alte cazuri, gasesc pe pasunile de pe dealuri cercuri perfect rotunde, despre care sustin ca ar fi opera unor fiinte supranaturale sau a unor fiinte venite de pe alte planete.

Desi nu se numara prin­tre cele mai înalte vâr­furi muntoase din România, Ceahlaul are o ampla­sare care îi permite sa fie vazut de la kilometri departare si, în anu­mite zile, cu lumi­nozitate si vizi­bi­litate foarte buna, el poate fi za­rit chiar de la malul Marii Negre. De asemenea, în fie­care an, în zona Ceahlaului au loc doua fenomene optice care nu au putut fi explicate.

La rasaritul soa­relui, în prima decada a lunii august, o holograma naturala uriasa, în forma de piramida perfecta, denu­mita de localnici “Umbra Piramidei”, este for­mata timp de o ora si jumatate de vârfurile Piatra Cio­ba­nului si Toaca. ant3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.