Cine si de ce a creat Luna ? Este Luna goala in interior ?

Luna, astrul noptii despre care am invatat cu totii si despre care stim foarte putine. Au fost oare americanii pe Luna ? Ce au descoperit acolo ? De ce nu au mai fost zboruri spre astrul noptii?

Parca dintotdeauna stiu o poveste despre Luna, ca la aselenizare aparatele au inregistrat un reverb ceea ce duce la concluzia ca astrul ceresc este.. gol. Hopa! Pai cum sa fie gol ? Evolutionismul cum a lucrat acolo sau e valabil doar pe Terra ? La inceput a fost un gol peste care s-a depus praful asteroizilor si resturi de cometa sau cum ?

1luna11

Sa o luam cu inceputul si sa amintim ce spune… Biblia:

Facerea Cap. 1
1. La început a facut Dumnezeu cerul si pamântul.
14. Si a zis Dumnezeu: “Sa fie luminatori pe taria cerului, ca sa lumineze pe pamânt, sa desparta ziua de noapte si sa fie semne ca sa deosebeasca anotimpurile, zilele si anii,
15. Si sa slujeasca drept luminatori pe taria cerului, ca sa lumineze pamântul. Si a fost asa.
17. Si le-a pus Dumnezeu pe taria cerului, ca sa lumineze pamântul,
20. Apoi a zis Dumnezeu: “Sa misune apele de vietati, fiinte cu viata în ele si pasari sa zboare pe pamânt, pe întinsul tariei cerului!” Si a fost asa.

1luna

Una dintre cele mai controversate descoperiri legate de originile lunii a fost facuta în timpul misiunii Apollo 12. NASA a realizat atunci un experiment ce implica prabusirea unui modul pe suprafata lunii si masurarea undelor seismice rezultate. În mod bizar, vibratiile rezultate în urma impactului au persitat timp de o ora, acest fapt fiind interpretat ca o dovada ca Luna ar fi în realitate un corp ceresc gol pe interior. Daca luna ar fi într-adevar goala pe interior, acest fapt ar sugera ca ea a fost construita de o civilizatie umana avansata care ar fi disparuta în prezent, sau de o civilizatie extraterestra. Evz

1luna apollo12

Oamenii de stiinta rusi Mihail Vasin si Alexander Shcherbakov sunt de parere ca Luna este artificiala. Isi sustin teoria prezentand mai multe argumente pe care le vom enumera in continuare:

1- Calculele arata ca orbita Lunii este fizic imposibila. Dimensiunea astrului ceresc este un sfert din cea a Pamantului, iar raportul dintre Terra si satelitul sau este cu mult mai mica. Distanta dintre Pamant si Luna este astfel conceputa incat vizual sunt aproape identice, iar asa ceva nu se mai reintalneste nicaieri. Daca Luna are un corp cosmic care a fost candva departe de Terra, ea ar fi trebuit sa aiba o orbita naturala eliptica, nu aproape circulara. Fizicianul italian, Lorenzo Iorio, a publicat, în 2011, un articol în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society comentând ”comportamentul neobisnuit” al lunii. El a explicat ca traiectoria pe care orbiteaza luna se schimba de-a lungul timpului, adaugând ca teoria curenta privind orbita lunii nu cuprinde aceasta schimbare.

(Luna este singurul satelit natural al Pamântului,si al cincilea ca marime din Sistemul Solar. Este, totodata, cel mai mare satelit natural al unei planete din Sistemul Solar raportat la marimile dintre acesta si planeta Pamânt, având un sfert din diametrul Pamântului si 1/81 din masa. Luna mai este si al doilea obiect ca luminozitate de pe cerul înstelat, dupa Soare, în ciuda faptelor ca suprafata sa este în totalitate neagra; Luna se vede stralucitoare datorita faptului ca reflecta lumina primita de la Soare. Luna are o raza medie de 1.737 km, de 4 ori mai mica decât a Pamântului, si orbiteaza în jurul acestuia la o distanta medie de 384.403 km; pentru a ajunge pe Pamânt lumina Lunii are nevoie de ceva mai mult decât o secunda. Viteza medie pe orbita este de 3.700 km/h. Atractia gravitationala la suprafata Lunii este de 6 ori mai slaba decât cea terestra.

Luna realizeaza o rotatie în jurul Pamântului în aproximativ 4 saptamâni, aceasta fiind luna pamânteasca (27 zile, 7 ore, 43 min si 11,6 sec). În acest interval fazele Lunii sunt: Luna noua, primul patrar, Luna plina, ultimul patrar; ele se repeta în 29 zile 12 h 44 min 2,8 s (durata numita o luna lunara). Masa satelitului nostru este de 7,35 × 1022 kg, de 81 de ori mai mica decât masa Pamântului, densitatea medie este de 3.400 kg/m3, iar excentricitatea orbitala este de 0,0549.

Perioada de rotatie a Lunii este egala cu cea de revolutie în jurul Pamântului, astfel încât Luna ne arata mereu aceeasi fata. Mai exact însa, daca se iau în considerare fluctuatiile orbitei lunare si posibilitatea de a observa acest satelit din diferite locatii de pe Pamânt, suprafata vizibila este ceva mai mare decât jumatate, si anume de 59%.

Luna este al doilea obiect ceresc ca stralucire (magnitudine aparenta), dupa Soare. De asemenea, Luna si Soarele au aproximativ acelasi diametru angular, lucru ce face posibile eclipsele solare totale. )

1luna soare

2 – Suprafata Lunii este neverosimila, sfideaza logica. Luna nu este ca o minge goala in interior. Cercetatorii nu pot explica cum de nu se autodistruge. Una din explicatiile specialistilor rusi este ca suprafata ei este “realizata” din titan solid. S-a dovedit ca mostrele aduse de pe Luna au un continut foarte mare de titan.( TITÁN1 s. n. Element chimic, metal alb-argintiu, cu duritate mare, care se gaseste raspândit în natura sub forma de compusi si care se foloseste la fabricarea unor oseluri speciale. – Din fr. titane.) Conform estimarilor, crusta de titan a Lunii ar avea o grosime de aproximativ 30 km.

1luna3

3 – Datorita faptului ca Luna nu are atmosfera care sa bareze corpurile cosmice, crusta este ciuruita de cratere. Inexplicabil este faptul ca indiferent de marimea “atacatatorilor” din spatiu, craterele nu depasesc in adancime… 4km. Nici macar craterele cu diametru de 150 de kilometri nu trec de 4 km.. Ca un meteorit sa lase o urma cu diametru de 150 de km este nevoie si de o adancime corepunzatoare, nu doar largime. Ei bine asa ceva pe Luna nu exista.

Unele cratere ale lunii au fundul convex (suprafata lor este rotunjita în exterior) si nu concav (rotunjit în interior). În mod normal, când meteoritii se lovesc de suprafata lasa în urma un crater concav. Exista o ipoteza care spune ca formele convexe de pe luna sunt o dovada a faptului ca sub interiorul prafului cosmic de luna exista o crusta tare, elastica.

În acest sens, o serie de excavatii efectuate în timpul misiunii Apollo au scos la suprafata roci în care se s-au gasit diferite metale, precum cupru si titaniu, cât si elemente precum uraniu 236 si neptuniu 237, care nu se gasesc în natura.” sursa

1luna7

4 – Craterele de lava care exista pe Luna ar fi usor de explicat daca astrul ar fi avut activitate vulcanica, dar ea a fost mereu rece.

Exista numeroase “mari” a caror consistenta lichida ar fi trebuit sa provina din interior. 80% dintre cratere se afla pe partea vizibila a Luni si doar 20% in partea invizibila.

1luna2fete

1luna8

Moon lunar

5- Masconurile ( Formatie structurala a scoartei Lunii, având o densitate mai mare decât densitatea formatiilor înconjuratoare ) Lunii nu sunt uniforme. Acest efect a fost observat de echipajul ApolloVIII cand au zburat deasupra Lunar Mare. Sunt locuri unde se presupune ca exista substante cu densitate mare sau concentratie mai mare de substante. Acest fenomen este legat de Lunar Mare si Masconul situatia dedesubt. ( Principalele cratere si mari lunare :
1/ Oceanus Procellarum. 2/ Mare Imbrium. 3/ Mare Tranquillitatis. 4/ Mare Serenitatis. 5/ Mare Nubium. 6/ Mare Fecunditatis. 7/ Mare Crisium. 8/ Mare Humorum. Z/ Mare Nectaris.A/ Tycho. B/ Copernic. C/ Kepler. wikipedia)

mare crisis

Moon names

6 – Partea vizibila a Lunii este foarte diferita de cea ascunsa, total asimetrica. Astronomii pot observa cu usurinta, “munti, vai, mari,etc”, elemente de peisaj in timp ce in partea invizibila sunt mai multe cratere. Cele mai multe mari lunare pot fi observate in zona laterala.

7 – Densitatea Lunii este mica, 60% din cea a Pamantului. Acest fapt coroborat cu alte date, demonstreaza ca Luna este goala in interior. Cavitatea este artificiala sustin unii oameni de stiinta. Teoria conspiratiei sustine ca Luna este “turnata” si “asamblata”.

Rapoartele tehnice au sustinut ca raportul de densitate a Lunii este de 3,3 g/cm3 în timp ce densitatea Pamântului de 5,5 g/cm3. Mai mult, datele tehnice furnizate de astronomi arata ca unele zone interne ale Lunii au o densitate chiar mai mica decât zonele externe ale acesteia.

În sustinerea teoriei, eminentul om de stiinta Carl Sagan, unul dintre cei care se aratau sceptici în aceasta privinta, a declarat: ”Un satelit natural nu poate fi un obiect gol”, sugerând ca un satelit natural n-ar avea o densitate prea mica, deci exista posibilitatea ca Luna sa aiba o alta origine. sursa

1luna5

8 – Multi oameni de stiinta incep sa incline spre teoria conform careia Luna a fost creata si cu siguranta nu este o parte rupta din Terra sau alte ipoteze, aceeasi origine, etc. Daca cele doua corpuri ceresti s-ar fi format odata ar fi trebuit sa aiba aceeasi structura chimica. O alta teorie ar fi ca Luna a ajuns captiva in zona de gravitatie a Terrei dar orbita Lunii este aproape circulara si ciclica. Atunci cand un satelit este “capturat” de planeta, orbita este o elipsa.

Potrivit cercetatorilor NASA, luna stabilizeaza axa de rotatie a Pamântului. Ceea ce nu au precizat oamenii de stiinta, în schimb, sunt procentele pe care le are Luna pentru a ajunge sa serveasca, în mod natural, acestui scop.

”Luna stabilizeaza rotatia Pamântului, ceea ce a dus la un climat mai stabilit”, s-a notat pe website-ul NASA.

Cercetatorul NASA, Eric Christian, si specialistul NASA, Beth Barbier, au explicat ca “[Luna adauga] o ancora la rotatia Pamântului, în forma de curenti, atât oceanici, cât si interni. Aceasta ancorare tinde sa stabilizeze treptat rotatia, încetineste rotatia Pamântului, ceea ce prelungeste treptat zilele terestre”. sursa

Luna este direct conectata la Terra si influenta sa este legata direct de aceasta. Ziua, noaptea, mareele, factor posibil declansator al seismelor, etc sunt doar cateva dintre influentele astrului ceresc asupra vietii noastre. Luna pare mai degraba o creatie artificiala care sa sustina viata pe Pamant.

1luna10

In ce scop si de cine a fost creata Luna daca ea difera de celelalte corpuri ceresti ?

Umanitatea antica sa o fi facut ? Fiinte venite din spatiu ? Ajustarea climei Pamantului, intretinerea luminii pe timp de noapte, astroport intermediar, etc pot fi cauzele realizarii Lunii.

Dr. John Brandenburg, specialist in structuri plasmatice si fost director adjunct al misiunii militare Clementine, cea care a descoperit apa la polii Lunii in 1994, declara recent: „Dintre toate imaginile pe care le-am vazut… cea mai impresionanta este cea a unei structuri recto-liniare cu dimensiuni de mile. Este inconfundabil artificiala si nu ar trebui sa fie acolo. Ca persoana din comunitatea de aparare spatiala, ma uit cu o mare ingrijorare la o astfel de structura pe Luna, deoarece ea nu este a noastra; este imposibil ca cineva de la noi sa fi putut construi asa ceva. Aceasta inseamna ca acolo sus este altcineva”. El se refera probabil la o formatiune patrata, evident artificiala, cu laturile de noua mile, vizibila pe o fotografie a peisajului selenar luata in timpul misiunii Apollo. S-a spus ca ar putea fi o baza de mari dimensiuni, sau o exploatare miniera.

Exista fotografii ale NASA care raman inexplicabile si dupa zeci de ani. Sunt imagini cu umflaturi verzi in interiorul unor cratere de meteoriti. Ce ar putea fi? Sunt deosebit de interesante si imaginile unor „piste” care par artificiale, poate – cred autorii articolului citat – un fel de exploatari miniere ale extraterestrilor. Exista si fotografii de cupole ori alte structuri ciudate, mai complicate, pe suprafata lunara. Nu se stie ce sunt, dar n-ar trebui ignorate. La acestea se adauga sutele de marturii privind fenomenul OZN in ansamblu. sursa

Exista numeroase fotografii de arhiva si descrieri antice ce arata lumini ciudate pe Luna, formatiuni luminoase, aparitii si disparitii ciudate. Ne ascund guvernele lumii ceva ? Daca se va dovedi ca Luna este artificiala cum va mai functiona teoria evolutionista si sfidarea Bibliei ? Fie vorba intre noi omenirea s-a nascut dintr-un sir intreg de greseli genetice, anomalii climatice, intamplari miraculoase, pierzand si castigand tot felul de cromozomi si alte structuri genetice. Sac! Nu-i asa ca e greu sa credem ca Cineva ne-a creat si este mai simplu sa fim aroganti si sa ne consideram cei mai cei ?!?

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

1luna nasa

S-a comentat mult ca Neil Armstrong si Edwin Aldrin ar fi vazut OZN-uri la scurt timp dupa aselenizarea lor, pe 21 iulie 1969, in cadrul misiunii Apollo 11. Potrivit unui fost angajat al NASA, Otto Binder, radioamatorii care posedau receptoare VHF mai performante decat cele ale NASA au notat urmatorul schimb de cuvinte: NASA: Ce-i acolo? Centrul de comanda apeleaza Apollo 11… Apollo: Acesti „bebelusi” sunt frumosi, domnule! Enormi! O Doamne! Nu o sa credeti! Va spun eu, exista alte nave spatiale acolo, aliniate pe partea indepartata a marginii craterului! Sunt pe Luna, cu ochii pe noi!

NASA refuza sa comenteze aceste afirmatii, iar Neil Armstrong a negat ca s-ar fi spus asa ceva. Totusi, in 1979, Maurice Chatelain, fostul sef al sistemului de comunicatii al NASA, a confirmat faptul ca Armstrong a raportat ca a vazut doua OZN-uri pe marginea unui crater. „Intalnirea a fost cunoscuta de toata lumea in NASA” – a dezvaluit el – „dar, pana in prezent, nimeni nu a discutat cu privire la aceasta”. Dupa Chatelain, comunicatiile prin radio de pe Apollo 11 au fost intrerupte in mai multe randuri, cu scopul de a ascunde publicului anumite detalii. Chatelain mai afirma ca „Toate zborurile Apollo si Gemini au fost urmarite, atat de la distanta cat si, uneori, destul de aproape, de catre vehiculele spatiale, farfurii zburatoare de origine extraterestra, sau OZN-uri, cum doriti sa le numiti. De fiecare data cand s-a intamplat, astronautii au informat Centrul de Comanda, care a ordonat apoi tacere absoluta”. El a mai spus: „Eu cred ca Walter Schirra, la bordul lui Mercury 8, a fost primul dintre astronauti care a utilizat numele de cod «Mos Craciun», pentru a indica prezenta farfuriilor zburatoare langa capsula spatiala. Comunicatiile lui Schirra nu au ajuns la publicul larg. O situatie diferita a fost atunci cand James Lovell, aflat la bordul modulului de comanda Apollo 8, a iesit din spate Lunii si a zis astfel incat sa auda toata lumea: „Va aducem la cunostinta faptul ca exista Mos Craciun”.

Conform ufologului rus, fizicianul Dr. Vladimir Ajaja, oamenii de stiinta sovietici au ascultat transmisiile NASA, inclusiv mesajul lui Neil Armstrong privind cele doua obiecte misterioase, de mari dimensiuni, si stiau ca NASA a cenzurat aceasta parte, astfel incat ea nu a mai ajuns la public. Un alt ufolog rus, inginerul Dr. Aleksandr Kazantev, stia ca Buzz Aldrin a facut, din interiorul modulului, un film color cu OZN-urile si ca a continuat filmarea dupa ce el si Armstrong au iesit afara. OZN-urile au plecat la scurt timp dupa ce astronautii au iesit pe suprafata lunara. sursa

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

1moon2

În istoria omenirii, doar 24 de oameni au calatorit spre Luna, cu totii fiind astronauti în cadrul programului Apollo. Jumatate dintre ei au calcat pe suprafata singurului satelit natural al Pamântului. Eugene Cernan si Harrison Schmitt au fost ultimele persoane care au intrat în acest club select. Sunt mai bine de 40 de ani de când un pamântean a pasit pe un alt corp ceresc decât Pamântul. În ciuda proiectelor fantastice si a progresului tehnologic înregistrat în ultimele patru decenii, oamenii nu au mai ajuns pe Luna din 1972, iar ultima aselenizare controlata a unei nave spatiale a avut loc în august 1976. sursa

1luna9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.