Craciunul electronic

Ce e Craciunul fara împodobirea bradului în Ajun, alaturi de parinti si de cei dragi? Cum e sa-ti deschizi cadourile în dimineata de 25 decembrie sau sa iei masa singur doar pentru ca nu ai reusit sa dai o fuga acasa de Sarbatori? Sau ce te faci daca te-ai mai si mutat la sute sau mii de kilometri departare, iar petrecerea de familie pare un vis imposibil?

Trimite Felicitari Virtuale Tfm

Tehnologia a facut ca si aceste dorinte greu de îndeplinit sa devina realitate. Si totul la doar un clic distanta. Astfel, pe Skype, Yahoo Messenger!, MSN, Google + sau alta platforma online de comunicare poti sa creezi macar iluzia unor Sarbatori ca pe vremuri, când toata familia se strângea vesela în jurul mesei de Craciun.

Dincolo de „micsorarea” distantei, internetul rezolva multe alte probleme legate de Sarbatori. Astfel, nenumaratele site-uri cu felicitari te scutesc de un drum la Posta. E nevoie de doar o simpla cautare pe Google si primesti sugestii de la peste sase milioane de site-uri.

În plus, pentru cei lipsiti de inspiratie sau prea ocupati sa compuna un mesaj original, din mediul virtual nu lipsesc nici modelele de SMS-uri pentru aceasta perioada a anului. „Mos Craciun bate la usa, scoate o mâna din manusa si va da din palma lui darurile cerului”, este unul dintre ele.
adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.