Cu doar doua zile înainte sa fie gasita moarta în propria locuinta, Stela Popescu a fost prezenta la o gala în cadrul careia a fost recompensata pentru întreaga cariera.

Când a urcat pe scena pentru a-i fi înmânat premiul, actrita a tinut un discurs incoerent, era vizbil agitata, nu putea tine microfonul în mâna, iar la un moment dat chiar a scapat premiul din mâna fara a sesiza acest lucru. „Mai bine ma duceam acasa decât sa ma vedeti în halul asta“, a spus la un moment dat Stela Popescu.

În momentele acelea, Stela Popescu a suferit o ischemie cerebrala, cu tratament adecvat putea fi salvata. Nu cunosc rezultatul de la IMl, dar mai mult ca sigur a facut un accident vascular major care i-a fost fatal. Îmi pare foarte rau, putea sa mai traiasca. Organizatorii au râs, cei din sala au aplaudat si iata rezultatul. Nu condamn pe nimeni, dar mai multa grija si atentie pentru cei din jurul nostru ar fi benefica“, „A fost un mare exemplu si nu ai avut capacitatea sa vezi ca se întâmpla ceva cu ea. Stela Popescu a murit cu zile sub ochii oamenilor indiferenti!“, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor care sunt fermi convinsi ca actrita ar fi fost înca în viata daca cineva ar fi luat atitudine.

adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.