Curcubeul Magic este primul centru din România care functioneaza permanent, timp de 24 de ore, în serviciul parintilor care au o urgenta

Curcubeul Magic este primul centru din România care functioneaza permanent, timp de 24 de ore, în serviciul parintilor care au o urgenta, fie ca este vorba de un deces în familie, o spitalizare sau un examen important, si nu au cu cine sa-si lase copilul pentru câteva ore. Micutul poate fi cazat timp de sase ore în acest centru de tipul dropp-off baby, unde personalul specializat îl va îngriji si se va juca cu el, astfel încât sa nu simta lipsa parintilor.

Orice parinte cu domiciliul în Municipiul Bucuresti îsi poate caza copilul cu vârsta între 6 luni si 5 ani, la orice ora a zilei, gratuit, în centrul de urgenta Curcubeul Magic, situat în Calea Serban Voda, nr.48, în sectorul 4 al Capitalei. Singura conditie este ca în familie sa fi intervenit o urgenta care nu suporta amânare si care necesita prezenta ambilor parinti. Parintii îsi pot lasa copilul în centrul Curcubeul Magic o singura data pe an, însa pot exista cazuri în care o familie sa aiba mai mult de o urgenta în 12 luni. În acest caz, reprezentantii serviciului social pot face exceptie de la regula.

rtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.