Cutremur devastator la Roma. Raffaele Bendandi a prezis un seism major pe 11 mai

Raffaele Bendandi a prezis ca pe 11 mai 2011 Roma va fi distrusa de un cutremur devastator. Nascut in 1893 Bendandi, el a prevazut cutremurele din 13 ianuarie 1915, de la Avenzzano, care a avut 11 grade pe scara Mercalli si care a dus la moartea a 30.000 de italieni. Apoi, pe cel din 6 mai 1976 din Friuli, care a omorat 1.000 de persoane si a lasat alte 45.000 fara adapost. Bendandi a dat date aproape exacte si despre locul unde se vor produce catastrofele, si despre ziua lor. “Corriere della Sera” l-a numit “Omul care prevede cutremurele”.

Profetiile lui Bendadi i-au isterizat pe italieni, producand panica. Astronom seismolog italian, Raffaele Bendadi a demostrat credibilitate cu profetiile sale. Bendandi a dezvoltat propria teorie cu privire la natura de cutremure si a cauzelor acestora dar seismologii nu sunt de acord cu teoriile sale.

Nascut la Faenza in 17 octombrie 1893, Bendandi a murit in noiembrie 1979. Rafaelle Bendandi a incercat sa explice si catastrofa ce a dus la disparitia Atlantidei. El a sustinut ca fortele gravitationale ar fi cauzat o schimbare a polilor magnetici, rezultand deplasarea zonei ecuatoriale si inundatii in unele regiuni ale Terrei. Bendadi a determinat ca dezastrul a avut loc in anul 10.431 ien. O alta catastrofa, de proportie mai mica ar fi avut loc in anul 2687 ien, an ce ar putea corespunde Potopului. El a estimat ca un cataclism asemanator celui din 10.431 inainte de Hristos s-ar putea repeta si in anul 2521 dupa Hristos. In 1927, Mussolini l-a numit Cavaler al Ordinului Coroanei.

In 1928, Bendadi presupunea ca exista inca alte patru planete extra-neptuniene si le-a numit Rex, Dux, Roma si Italia. In 1931 a incredintat Academiei Pontificale, 2 plicuri ce contineau teoria lui referitoare la ciclul solar si prezicerea cutremurelor. In 1972, astronomul american Wood si in 1976 englezul Smith au ajuns la rezultate similare privind studiul petelor solare si a ciclului de 11 ani al soarelui.

In 1959, Rafalle Bendandi a descoperit o noua planeta pe care a numit-o Faenzam, nume ce i-a fost schimbat ulterior de matematicianul-astronom Urbain Le Verrier, in Vulcan.

Pe baza teoriilor sale, Bendandi a trimit o nota autoritatilor italiene in 1976, inainte de cutremurului de la Friuli, insa nu a fost luat in serios. In noiembrie 1979, Raffaele Bendandi a fost gasit mort insa studiile si notitele sale au ramas.

Comenteaza pe Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.