DNA: Ludovic Orban a cerut unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorala. Liberalul îsi retrage candidatura la Primaria Bucuresti

Liberalul Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar. El a declarat ca nu îi este teama de întâlnirea cu procurorii, argumentând ca tot ce a câstigat a câstigat prin munca sa si cu respectarea legii.

„La data de 1 martie 2016, inculpatul Orban Ludovic, prim–vicepresedinte al unui partid, a contactat un om de afaceri pe care îl cunostea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorala pentru alegerile locale din vara anului 2016, în care Orban Ludovic candideaza la functia de primar al municipiului Bucuresti.

Ulterior, la data de 20 martie 2016, cu ocazia unei noi întrevederi, inculpatul Orban Ludovic i-a pretins omului de afaceri suma de 50.000 euro în numerar, cu precizarea ca va trebui sa remita banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie în cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului. Inculpatul Orban Ludovic a precizat ca are nevoie de suma solicitata în aproximativ una – doua saptamâni.

Omul de afaceri a acceptat sa efectueze plata sumei de 50.000 euro în considerarea functiei de conducere pe care Orban Ludovic o detine în cadrul unui partid si a potentialului de interventie al acestuia în domenii de interes în afacerile controlate de acest om de afaceri”. digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.