Dragnea, cu o zi inainte de protestul urias anuntat duminica, spune ca “se poate vorbi chiar de abrogarea OUG” pentru a iesi din “impas”

Liviu Dragnea a decis sa se intalneasca cu premierul si cu ALDE “pentru a le propune o iesire din impas”, potrivit unei declaratii a presedintelui PSD pentru DC News, facuta cu o zi inainte de protestele de duminica, la care sunt asteptati 1.000.000 de oameni in toata tara.

“O sa propun o solutie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul in legatura cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, daca premierul accepta”, a spus Dragnea adaugand ca face acest lucru “cu speranta ca acest lucru ii va convinge si pe membrii si simpatizantii nostri sa nu iasa in strada, escaladand tensiunile”.

“Pot spune ca membrii si simpatizantii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, oamenii vor sa iasa in strada pentru a-si exprima dezaprobarea profunda fata de miscarea de inspiratie sorosista la care asistam. Partidul se organizeaza singur. Simt ca nu voi mai putea sa tin in frau, de la centru, presiunea din organizatiile din tara, care pot aduce in strada, la Bucuresti, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis sa ma intalnesc cu partenerii de coalitie si cu premierul pentru a le propune o solutie de iesire din impas”, a declarat Dragnea, potrivit sursei citate. hotnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.