Extraterestri antici – Dovezile Maya

Tinute departe de ochii nostri, dovezile aduse de Raul Julia-Levy si Juan Carlos Rulfo sunt greu de combatut. Imaginile clare si gravurile nu prea dau voie la interpretari.

Guvernul mexican a dat publicitatii cateva imagini cu artefacte maya, descoperite de o echipa a Intitutului National de Istorie si Antropologie.

In fotografii se pot vedea clar renumitele discuri OZN, un astronaut antic, niste cercuri ce ar putea reprezenta atmosfera, o cometa stlizata, etc.

disc maya ozn

Toate astea sunt foarte importante pentru intreaga umanitate, nu numai pentru Mexic. Aceste descoperiri au fost secrete timp de 80 de ani pana acum, dar a venit momentul pentru ca oamenii sa inteleaga seria de evenimente ce urmeza sa se produca in viitorul imediat, si consecintele acestora pentru fiecare dintre noi.” – Raul Julia-Levy

Un alt artefact interesant este cel pe care sunt desenate OZN-uri si o posibila eruptie solara.

maya foto

 

NASA asteapta un maxim al exploziilor solare in 2013, dar se pare ca si civilizatia Maya studia fenomenul.

 

Klaus Dona sI Nassim Hararamein au prezentat cateva fotografii foarte vechi in 2011, la Saarbrucken, Germania.

maya foto2

 

maya foto3

 

ufo2

 

In ultimii ani dezvaluirile despre artefacte antice tinute ascunse de ochii presei ( care mediatizeaza astfel de subiecte in toata lumea), desecretizari despre observatii si incidente OZN, etc au fost facute publice. Multi dintre cei care aveau interdictie sa relateze despre astfel de intamplari – militari, piloti, etc au ajuns la varsta cand nu mai au motive de teama, fiind trecuti bine de 70 de ani. Tehnologia actuala – telefoane inteligente, camere video, aparate foto digitale, camere de supraveghere, etc fac aproape imposibila secretizarea fonemenului OZN. Chiar daca multe asa zise observatii sunt realizate in programe de manipulare grafica, multi dintre internauti nu se mai lasa inselati cu astfel de practici. Care va fi urmatorul pas ? Ne pregatesc de contact ? Este omenirea pregatita ?

 

Vezi si Istoria ascunsa a rasei umane sau dovezi antice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.