Extraterestrii antici – avioane

Oamenii si-au dorit mereu sa zboare, sa exploreze cerul si sa ii urmeze pe zei. Relatari despre masini zburatoare si fiinte misterioase ce i-au invatat pe oameni cum sa traiasca, exista in multe legende si manuscrise antice.

In toate lumea au fost descoperite dovezi concrete, despre aceste avioane antice pe care le foloseau zeii.

pasare egipt

In 1898, in timpul sapaturilor arheologice de la Saqqara, Egipt, a fost descoperit un artefact ce la prima vedere seamana cu o pasare. Obiectul este realizat din lemn de paltin si a fost datat ca fiind realizat in anul 200 i.e.n.

Pasarea Saqqara se afla expusa la Muzeul din Cairo, are anvergura aripilor de 180 mm si o greutate de aproximativ 40 de grame.

saqqara bird2

Egiptenii ne-au obisnuit cu adevarate opere de arta, pline de detalii si extrem de precise in realizare. De ce ar fi construit o pasare a carei coada sta vertical ?

egipt bird 21

Daca ne uitam cu atentie la reprezentarea pasarilor, putem observa si penajul zburatoarelor.

egipt bird 22

Asemanarea altor desene cu diferite tipuri de pasari este clara si nu lasa loc de interpretari.

egipt bird 23

egipt bird 24

Pasarea de la Saqqara seamana mult mai bine cu un planor, decat cu o inaripata obisnuita.

planor

Medic egiptean, arheolog, parapsiholog si radiestezist, Khalil Messiha a speculat ca egiptenii antici au dezvoltat primul avion. Messiha a sustinut ca pasarea de la Saqqara difera in mod semnificativ de statui si alte modele de pasari adapostite in Muzeul din Cairo.

In 1933, Alberto Tulli a descoperit intr-un magazin de obiecte antice din Egipt, un papirus. Fiind mult prea scump el l-a copiat. Traducerea textului ar fi cam asa – “in luna a treia de iarna a anului 22, la ceasul sase din zi, scribii din Casa vietii au vazut un cerc de foc ce venea din cer. Nu avea cap si din gura venea un miros nepacut. Corpul lui era lung de o tija(150 metri) si lat de o tija si nu avea nici o voce. Inimile lor au batut cu putere si s-au asezat pe burta. S-au dus la rege sa ii povesteasca. Majestatea Sa a dat ordin sa fie examinat si a meditat asupra incidentului, punandu-i sa scrie in papirusuri. Dupa ce au trecut cateva zile, ele au fost mai numeroase ca niciodata. Erau mai stralucitoare decat soarele limitat de cele patru suporturi(puncte cardinale?) ale cerului.Cercurile de foc erau foarte puternice. Armata regelui a privit cum Majestatea Sa era in mijloc.” Pare un fel de observatie OZN a unor oameni din antichitate.

egypt

Vimana este un cuvant cu mai multe sensuri, de la templu sau palat la masini zburatoare mitologice descrise în poemele epice sanscrite.

Textele sanscrite sunt pline de referiri la zeii care au luptat in batalii ceresti cu ajutorul Vimanas echipate cu arme mortale. Exista un pasaj in Ramayana (Ramayana este o epopee antica, scrisa in sanscrita de catre poetul Valmiki. Reprezinta totodata o carte importanta a hinduismului. Ramayana contine 24.000 de versuri si povesteste despre calatoriile printului Rama, a carui sotie, Sita, este rapita de catre demonul Rakshasa. Se pare ca versiunea cunoscuta astazi a fost scrisa in perioada 500 – 100 i.e.n.) care spune ca:
“Puspaka masina care seamana cu Soarele si apartine fratelui meu a fost adus de Ravan puternic, pentru ca masina merge excelent in aer si peste tot in voie …. ca masina seamana cu un nor luminos in cer.”

“.. Si Regele [Rama] a urcat in masina condusa de Raghira, si s-au ridicat in atmosfera superioara.”

vimana

O intamplare extraordinara a avut loc intr-o dimineata din anul 1895, pe plaja Chowpathy, in apropiere de Bombay, in fata unei multimi aflate la o manifestatie, condusa de catre liderul nationalist Mahadeva Govinda Ranade. Un straniu obiect zburator s-a ridicat din ocean in aer, de unul singur, fara pilot, pana la peste 500 de metri deasupra oamenilor incremeniti, s-a clatinat pe cer, apoi s-a prabusit precum un meteorit pe nisipul plajei.
La vremea respectiva, evenimentul a fost comentat pe larg in ziarul “Poona”, fiind reluat mai apoi in “Deccan Herald”, pe 19 decembrie 2003. Autorul “minunii” era un sanscritist eminent: Shivkar Bapuji Talpade, nascut in Bombay, in 1864. Dar care este legatura intre studiul sanscritei si inventia unui aeroplan? Faimosul “Vymaanika Shaastra” dar si alte tratate vechi despre vimanas, pe care Talpade le studiase inca din tinerete. Ceea ce l-a frapat imediat a fost combinarea motorului cu mercur cu energia solara. El a reusit astfel sa decripteze textele si sa construiasca un vimana pe care l-a facut sa zboare pana la 500 de metri altitudine. Obiectul sau a fost insa uitat, pentru ca autoritatile britanice nu au apreciat in mod deosebit evenimentul, interzicandu-i lui Talpade sa repete acea experienta. Resturile ramase din vimana au fost vandute unor cumparatori straini. Talpade a murit in 1916, fara sa cunoasca gloria pe care o merita
.” Formula As

Rukma Vimana

In textele vechi indiene se vorbeste despre fiinte si obiecte venite din cer. Inteleptii spun ca si unele temple budiste au fost facute de extraterestri.

Rukma Vimana2

Propulsia Vimanas in conformitate cu Kanjilal (1985) este cu “Motoare cu vortex de mercur” , aparent similare ca idee cu cu propulsia electrica. Childress gaseste dovezi pentru acest “motor cu vortex de mercur”, in Sutradhara Samarangana , un tratat din secolul 11 despre arhitectura.

shakuna vimana

Avionul antic

In cartea sa, Carele zeilor din 1968, Erich Von Daniken scria despre un artefact precolumbian. Unii arheologi au considerat mica bijuterie din aur ca fiind.. o insecta. Vechimea obiectului a fost estimata undeva intre anii 1000-1500 e.n.

avion2

Chiar seamana cu o insecta daca ne uitam cu atentie, are si carma de zbor (Sac!).

In 1994 trei nemti s-au gandit sa reconstruiasca “mica ganganie din aur”. Alugund Eenboom, Peter Beltig si Conrad Lubbers au descoperit ca sud americanii antici stapaneau foarte bine regulile aerodinamicii si insecta arheologilor a iesit… avion.

Dupa cum putem observa in materialul video, zboara perfect si fara sa dea din aripi.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.