Extraterestrii antici – comorile zeilor

In toate tarile circula legende si mituri despre zei bogati si comorile lor. Din pacate multe dintre ele au fost descoperite de hoti si locurile unde erau pastrate au fost distruse. Mormantul lui Tutankamon a aratat opulenta si frumusetea in care traiau conducatorii antici.

Comori ale zeilor au fost ascunse si in America de Sud dar si la celalalt capat al lumii, in India. In templul Sri Padmanabhaswamy din Thiruvananthapuram, construit in cinstea zeului Vishna, din statul indian Kerala, au fost descoperiti saci umpluti cu diamante, alaturi de butoaie pline cu monede de aur si bijuterii, statui de aur, ornate cu diamante, rubine, smaralde si alte pietre pretioase.

vishnu

Vishnu este o ipostaza majora a lui Dumnezeu in religia hindusa. Asociat conservarii si protectiei, el este al doilea zeu apartinand trinitatii hinduse , alaturi de Brahma (Creatorul) si de Shiva (Distrugatorul). Vishnu are zece avatare majore, adica incarnari divine, dintre care cele mai cunoscute sunt Krishna si Rama.

Vishnu8

Avocatul fostului rege al Travancore-ului a declarat, in fata instantei, ca membrii familiei regale nu cer bunurile in valoare de 20 de miliarde de dolari, pentru ca acestea apartin lui Vishnu, una dintre zeitatile supreme ale hinduismului.

statueta12

“Unui intelept indian i-a aparut in vis un rege care i-a spus despre o comoara imensa, de 1.000 de tone, care ar fi ascunsa in nordul statului Uttar Pradesh din India. Autoritatile si arheologii au inceput sa sape, descoperind dovezi ale existentei metalelor la aproximativ 20 metri in subteran.

Shobhan-Sarkar

Vanatoarea de comori, care s-ar putea finaliza cu un tezaur de peste 48 de milioane de dolari, a inceput dupa ce Shobhan Sarkar, un swami hindus, a povestit visul sau guvernului.Geologii si arheologii indieni care au studiat zona au descoperit dovezi ale existentei unor metale, a spus magistratul Vijay Karan Anand.

Autoritatea arheologica din India a anuntat ca va incepe sapaturile sub un templu, unde se afla ruinele unui vechi fort. Se crede ca tezaurul consta in aur, argint si pietre pretioase.” Sursa

ganesh.mouse

In satul Dundiakedha aflat in Uttar Pradesh se spune ca ar fi ascunsa o comoara de peste o mie de tone. In pestera Bihar au fost ascunse milioane de tone de aur inca din antichitate.

pestera

AFP scrie ca templul, dedicat zeului Visnu (sau Vishnu), a fost construit in urma cu sute de ani de regele din Travancore, iar donatiile adeptiilor erau pastrate in seifurile templului. Un consiliu format din descendentii familiei regale Travancore a controlat templul din 1947, dupa ce India a devenit independenta. Curtea Suprema a decis insa recent ca templul sa fie administrat de stat, pentru a asigura securitatea tezaurului aflat acolo.

Pana in prezent, templul Thirupathy din statul Andhra Pradesh era considerat cel mai bogat din India, cu obiecte ce valorau 320 de miliarde de rupii.

Descoperirea tezaurului de la Padmanabhaswamy a determinat politia sa instaleze camere video si sisteme de alarma, iar autoritatile iau in considerare desfasurarea unor trupe de comando pentru asigurarea securitatii.” sursa

kerala1

In serialul “Ancient Aliens – Treasures of the Gods”, se face referire si la un tunel subteran aflat sub templul indian care nu a putut fi deschisa. O usa de metal, una de lemn si apoi una de otel protejeaza interiorul de privirile curioase. Inscriptiile demonice avertizeaza ca exista pericole reale daca deschizi aceasta usa. Ultima usa nu poate fi deschisa decat cu o “mantra” pe care nu o cunoaste nimeni.

O mantra poate fi un sunet, o silaba sau o formula spirituala cu o putere imensa care a fost transmisa din generatie in generatie intr-o traditie religioasa. Practicantii, dorind sa extraga aceasta putere care calmeaza si vindeca, repeta in mod tacut mantra cat mai des cu putinta de-a lungul zilei, cu fiecare repetitie bunastarea lor psihica si spirituala crescand. Intr-un anumit sens, nu este decat un cuvant sau o insiruire de cuvinte. Intr-un alt sens, este atat de mult! Cei care au folosit-o – sfinti, intelepti, oameni obisnuiti de asemenea – cunosc prin propria lor experienta valoarea ei extraordinara.” sursa

Va mai amintiti de “formula magica” care deschidea poarta grotei lui Ali Baba – Sesam deschide-te ?

usa

Cei care au reusit sa patrunda in locul unde se pare ca exista comoara au murit sau au avut probleme grave de sanatate. Sa ne reamintim si de basmele si legendele in care se vorbeste despre blesteme – cel al lui Tutankamon fiind unul dintre cele mai cunoscute.

Realizatorii serialului se intreaba ce poate fi depozitat in Camera B a templului – obiecte si bijuterii de aur ? sau o arma extrem de periculoasa cum au fost descrise in Ramayana si Mahabharata? Sa fie ascunsa acolo arma zeilor antici ? Sau o tehnologie extraterestra care va schimba lumea asa cum o stim astazi ?

india1

Razboiul descris in Mahabharata pare mai degraba un scenariul SF creat la Hollywood si mai putin descrierea unor lupte antice.

Pe baza informatiei astronomice si literare din Mahabharata, Razboiul Kurukshetra este localizat undeva intre anul 6000 ien si anul 500 ien.

Mahabharata este una din cele mai importante scrieri hinduse, o dovada a vietii si faptelor mai multor generatii ale dinastiei Kuru. In cadrul epopeii avem o descriere a unui razboi ce a avut loc intre doua familii rivale ce apartineau aceluiasi clan. Kurukshetra a fost campul de lupta unde a avut loc acest razboi numit razboiul Kurukshetra.

razboi2 india

In sudul Indiei, in apropierea insulei Sri Lanka, in statul Kerala, se afla un templu un templu antic misterios in care se gasesc 6 camere secrete care a generat numeroase controverse de-a lungul anilor.

Sri Padmanabhaswamy, Templul din Trivandrum, este considerat una dintre minunile lumii , si ascunde numeroase mistere. Multe dintre “seifuri” nu au fost deschise de mii de ani.

“In conformitate cu securitatea militara , am deschis toate seifurile cu exceptia “B” , a spus Shital Ramandeep , purtatorul de cuvant al familiei regale de Trivandrum . “Nu se recomanda sa deschida seiful “B” . Acesta il va insulta si mania pe Zeul Vishnu .

vishnu2

Ceea ce a fost gasit in seifurile etichetate A , C , D , E si F au uimit pe toata lumea – o vasta colectie de monede de aur , bijuterii de argint , statui de aur cu pietre pretioase , si mari cantitati de alte obiecte cu o valoare monetara si istorica fenomenala .

Pentru ca dezbaterile si controversele au continuat, s-a hotarat in cele din urma ca misterioasa usa care purta litera B sa fie deschisa. Evenimentul a fost interzis presei, cat si curiosilor, participand doar cativa calugari si o echipa formata din reprezentantii curtii regale. Din aceasta echipa a facut parte si un ziarist de origine austrica, Reinhardt Smueller, care ulterior a facut publica experienta ciudata prin care avusese norocul sa treaca.

Smueller a povestit ca usa metalica a camerei B nu era ca oricare alta. Ea nu a putut fi deschisa decat in clipa in care unul dintre preoti a rostit o mantra. In interiorul camerei a fost descoperita o capsula alungita de culoare gri inchis, fara deschideri aparent vizibile. De asemenea, langa aceasta capsula ciudata zaceau 7 mumii, care la prima vedere nu prezentau urmele unei morti violente.

usa B

Un lucru demn de luat in considerare a fost faptul ca acea masinarie bizara parea ca inca functioneaza, pentru ca producea un zumzet de joasa frecventa, care putea fi auzit in conditii de liniste deplina. S-a încercat deschiderea capsulei prin diverse metode, dar nu s-a reusit. Unul dintre membri echipei a incercat sa dea o gaura cu ajutorul unui burghiu, dar materialul din care era fabricata parea impenetrabil.

Mai mult de atat, capsula era calda la atingere si dadea impresia ca in orice secunda poate reactiona precum o fiinta vie. Un alt lucru important i-a atras atentia jurnalistului austriac, mumiile erau destul de inalte, aveau parul blond si trasaturile faciale impresionant de clare.” sursa

Capsula are o lungime de aproximativ 30 de metri si seamana cu sculpturile de pe temple. Mumiile erau imbracate in haine cu textura groasa dar fine ca matasea si nu prezentau urme de degradare.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Lingaraj-Temple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.