Extraterestrii antici – misterul craniilor de cristal

Misterioase si extrem de controversate, faimoasele cranii de cristal fac subiectul unui nou episod din serialul “Ancient Aliens”- Extraterestrii antici.

Craniile sunt printre cele mai controversate artefacte antice, multi consideranmd ca sunt un fel de computere extra performante. Desi au existat sute de cranii de cristal gasite in întreaga lume, conform legendei, exista doar treisprezece care se presupune ca ar detine o putere minunata, mistica a carei secrete va fi dezvaluita atunci cand craniile se vor reuni, si impreuna vor forma o retea la nivel mondial.

cranii cristal

Triburile antice ale mayasilor au lasat si „antidotul” sfarsitului de ciclu de viata pe care l-ar fi prevazut. Acesta consta in 13 cranii de cristal, legenda raspandita de calatorul britanic Frederick Mitchell-Hedges, in 1927.

craniu2

Acesta sta la originea raspandirii legendei despre salvarea omenirii, pe care i-ar fi spus-o britanicului un preot mayas. Preotul i-a mai spus ca artefactul are peste 100.000 de ani si ca nu era facut de fiinte terestre. Mai tarziu, s-a auzit de mai multe asemenea artefacte, care se aflau in posesia a diferitor persoane. Craniile sunt socotite artefacte religioase, cu calitati mistice. Acestea ar avea proprietatea de a induce hipnoza sau visuri despre trecutul poporului amerindian. Unii proprietari spun ca le indeplinesc dorintele. Restauratorul Frank Dorland a descoperit la unul din cranii ca arcada zigomatica actioneaza dupa principii moderne de optica, avand la baza doua minuscule lentile concave care transfera lumina in globii oculari si in tot craniul, prin prisme si tunele minuscule, construite prin procedee necunoscute de catre enigmaticii lor mesteri.

energie craniu

Una dintre cele mai interesante observatii ale specialistilor de la HP este aceea ca pot avea rol de cip de memorie, intr-un mod nedescoperit inca, fiind din acelasi material din care sunt obtinute cipurile de memorie ale computerelor. Traditia mayasa spune ca, atunci cand batranul saman al tribului simtea ca i-a sosit timpul sa plece din lumea asta, alegea un tanar cu aptitudini de saman, intrau amandoi in templul unde era tinut craniul, iar acolo batranul transfera toate cunostintele sale asupra tanarului printr-un ritual ce implica craniul de cristal. Urmasii de azi ai mayasilor le folosesc ca „pietre vindecatoare”. Cercetarile moderne certifica faptul ca vibratiile puternice ale cristalelor intra in rezonanta cu vibratiile organelor interne ale corpului uman, reechilibrand nivelul energetic al organismului. sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.