Extraterestrii antici – rapiri ciudate

Milioane de oameni din toata lumea cred in existenta “Farfuriilor zburatoare” si a extraterestrilor. Canalul History a prezentat o serie de filme documentare despre orase antice despre care localnicii spun ca au fost construite de zei, au incercat sa dezlege misterele piramidelor aflate in toata lumea, au adus in fata opiniei publice artefacte ciudate vechii, de mii de ani.

Exista insa si multe cazuri de rapiri, mai noi sau mai vechi.

ozn

Nascut in 1953, Travis Walton a pretins ca extraterestrii l-au rapit in 1975. Echipele de politie au pornit incautarea lui insa Walton a aparut dupa 5 zile, extrem de agitat.

walton

În seara zilei de 5 noiembrie 1975 o echipa de sapte taietori de lemne, condusa de Michael H. Rogers, se întorcea, într-o camioneta, acasa în Snowflake (Arizona). Au vazut într-un luminis plutind, aproape de sol, un enorm disc luminos. Au oprit, iar Travis Walton, atunci de 22 de ani, s-a apropiat de obiect. Un fascicul orbitor de lumina l-a doborât, iar tovarasii sai, îngroziti, si-au cautat scaparea demarând în tromba. Peste câteva minute, când si-au mai revenit, s-au întors, dar Walton, ca si obiectul, disparusera.

walton4


Au fost alertate imediat autoritatile, a urmat o cautare intensa. Întrucât Walton nu era nicaieri, s-a deschis o ancheta, banuindu-se ca tovarasii sai l-au omorât. Dar Walton a reaparut dupa cinci zile, într-o localitate apropiata. El a spus ca între timp a fost sechestrat într-o nava extraterestra, furnizând si numeroase detalii.
Mai multi specialisti OZN au investigat cazul si l-au considerat autentic; scepticii au spus însa ca a fost o înselatorie, facuta de întreaga echipa, probabil pentru faima sau bani.”
sursa

walton3

Langa localitatea Heber (comitatul Navajo, Arizona – S.U.A.), in seara zilei de 5 noiembrie 1975 sapte muncitori forestieri se intorceau intr-o camioneta spre casele lor din Snowflake. Pe la ora 18.15, in timp ce treceau prin padure, au zarit intr-un luminis, la circa 20 de metri, un obiect discoidal auriu, luminos, aparent metalic, cu diametrul de 5-6 metri, grosimea de 3 metri si un mic dom in varf, plutind la cca cinci metri de sol. Soferul a oprit, iar Travis Walton, de 22 ani, a coborat si s-a apropiat de disc. Ceilalti strigau in acest timp la el sa se intoarca, dar o raza verde-albastruie l-a izbit pe Walton peste fata si piept, facandu-l sa cada…

Colegii, isterizati, au pornit camioneta indepartandu-se in viteza. Apoi, cuprinsi de remuscari, s-au intors la locul incidentului, dar OZN-ul disparuse si nici tovarasul lor nu era nicaieri. Ajunsi in Snowflake, au alertat seriful. Mai multi barbati s-au intors in padure, reluand cautarile. A doua zi au revenit cu circa cincizeci de oameni, unii calari, sau in automobile de teren iar in final si cu un elicopter; fara succes. Intre timp politia a ajuns la concluzia ca cei in cauza l-au ucis pe Walton. Drept urmare a fost adus un detector de minciuni si au inceput interogatoriile. Dar toti cei sase au dat raspunsuri concordante; iar la cinci dintre ei depozitiile au fost sustinute si de detector.

In seara zilei de 10 noiembrie Walton a reaparut, sunandu-si sora de la un telefon public din afara orasului. Era confuz, infricosat, a slabit intre timp zece kilograme, dar nu arata ca cineva care a ratacit timp de cinci zile prin padure.

Supus interogatoriului, atat de catre oficialitati, cat si de cercetatori ai fenomenului OZN, a povestit ca dupa ce a fost lovit de raza si-a pierdut cunostinta. Cand si-a revenit zacea pe spate pe un soi de masa si era cercetat de trei omuleti cenusii fara par, avand un craniu imens, barbie fina, un nas cu nari minuscule, urechi degenerate, buze aproape inexistente. Ochii, hipnotici, aminteau de cei ai pisicilor. La urletele si agitatia lui Walton cei trei au iesit din incapere, dar dupa scurt timp e luat in primire de un barbat inalt de circa 1,90 metri, cu o constitutie atletica, perfect uman. Avea parul aspru, drept, de culoarea nisipului, ochii-i erau stralucitori, de culoare caprui-aurie; pe fata smeada nu se vedea nici o urma de barba sau mustata. Nu purta nici o arma sau alt obiect. Walton i-a adresat cateva intrebari dar strainul parea ca nu-l intelege.

De aici amintirile lui Walton devin cetoase, unele detalii fiind scoase la iveala ulterior, cu ajutorul regresiei hipnotice. Vede intr-un hangar alte doua sau trei “farfurii zburatoare”, intalneste alti trei indivizi asemanatori cu insotitorul sau. Erau doi barbati si o femeie, foarte bine facuti. Semanau intre ei de parca ar fi fost frati. Walton incearca din nou sa puna intrebari, dar rezultatul este acelasi – tacere si zambete prietenoase. A fost apoi apucat de brate si, in ciuda rugamintilor si protestelor sale, i s-a pus pe fata o masca, asemanatoare mastilor de oxigen, iar el a simtit cum puterile il parasesc si totul in jur se intuneca. Urmatorul lucru de care isi amintea a fost ca zacea pe burta, noaptea, pe marginea unei sosele in apropiere de Heber. Intorcand capul, a mai apucat sa zareasca, foarte aproape, un OZN cu diametrul de vreo 15 metri plutind deasupra carosabilului si tasnind apoi vertical si fara zgomot spre cer.

Walton a fost testat cu detectorul de minciuni, supus regresiei hipnotice, examinat de psihiatri, ca si de cunoscuti investigatori OZN. Concluzia a fost ca, poate cu exceptia unor amanunte, istoria trebuie acceptata ca reala…”sursa

walton2

Ancient Aliens season 5 episode 11

Cu siguranta nici macar pasionatii de ufologie nu si-ar dori sa fie rapiti de fiinte extraterestre. Si totusi exista numeroase marturii credibile despre oameni luati cu “forta” . In stare de hipnoza ei relateaza scenarii ciudate despre teste genetice, insamantari artificiale, relatii sexuale cu ocupantii navelor, etc.

Cine sa fie oare acesti extraterestrii ?

Este greu de crezut ca … sunt cei ce ne-au creat. Relatarile biblice vorbesc despre “oameni” cu niste capacitati cu totul extraordinare, buni, plini de har, intelepti, etc. De ce ar trebui sa rapeasca Dumnezeu oamenii cand le stie nu doar trupul ci si gandurile? Hristos a fost un exemplu Viu. El nu avea nevoie sa “fure” pe cineva.

Inclin sa cred, ca rapitorii nu sunt cei ce ne-au creat. Din motive necunoscute ei vor sa descopere cum functionam, vor sa creeze hibrizi sau vor sa afle genetica omului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.