Extraterestrii antici – vinovati de pandemii ?

In episodul 7 din sezonul 3, seria de filme documentare Ancient Aliens ( Extraterestrii antici, Stravechi extraterestrii) este lansata ideea ca inainte de marile pandemii care au lovit Terra in istoria ei, au fost observate lumini ciudate pe cer. Exemplele aduse in favoarea acestei teorii fac referire la gripa spaniola, ciuma din Atena, ciuma lui Justinian, etc care au ucis mii de oameni. Bolile aparute din senin au fost precedate de fenomene ciudate sau comete, oamenii vazand nave de bronz ce raspandeau “ceata” misterioasa. La scurt timp locuitorii au inceput sa se imbolnaveasca si sa moara. Specialistii ar explica aparitiile bizare de pe cer ca fiind un efect al bolii dar poate exista oare o halucinatie in masa ? Au existat numeroase rapoarte care relatau ca figuri misterioase pulverizau ceata si pe.. pamant.

Mesajul trimis de “Maica Domnului” la Fatima a fost ca : Dumnezeu este foarte suparat pe oameni. La mai putin de 1 an dupa eveniment peste 50 de milioane de oameni au murit ! Cunoscuta sub numele de gripa spaniola, boala a secerat fara mila.

13 octombrie, Fatima, Portugalia -“Totul a început cînd trei copii pãstori: Lucia dos Santos si verii ei Iacinta si Francisco Marto se aflau cu oile la pãscut în apropiere de localitatea Fátima. La un moment dat, ei au vãzut un fulger strãlucitor la locul denumit Cova da Iris (grota sfintei Irina). Emotionati, copiii s-au apropiat de acel loc, unde, în mijlocul unei lumini orbitoare, se afla o femeie frumoasã.

Aparitia (“Doamna de Luminã” – “Senhora de Luz”) le-a vorbit, cerîndu-le sã se roage zilnic si sã revinã în acelasi loc în ziua de 13 a fiecãrei luni.

La a treia aparitie, în ziua de 13 iulie 1917, numãrul celor prezenti la întilnirea copiilor cu aparitia a ajuns la 4500, crescînd la aparitiile ulterioare si mai mult. Multimea care asista a auzit un zgomot violent, ca de explozie, si a vãzut un nor alburiu ridicîndu-se de lîngã un mãslin. Cu aceastã ocazie, “Doamna de Luminã” a transmis Luciei trei mesaje profetice, dintre care unul secret, destinat Vaticanului.” sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.