Felicitari de Craciun 2012

Felicitari de Craciun. În perioada sarbatorilor de Craciun retelele de telefonie mobila din tara sunt luate cu asalt de catre utilizatorii care trimit mesaje tematice cu ocazia acestei zile speciale. Desi creativitatea poate fi un capitol adeseori în impas, solutia salvatoare pentru români se afla în site-urile si portalurile specializate în urari cât mai îmbelsugate, bune de trimis prin SMS celor dragi.

Trimite felicitari de Craciun celor dragi

felicitare iarna 2013

Sub diferite forme si aluzii la Mos Craciun sau renii acestuia mesajele pot avea o rezonanta haioasa contopita cu un iz usor religios, precum urmatoarea formulare de mesaj “Ingerii din cer coboara/Cu-o franghie si cu-o scara/Nu-ti lasa izmene-afara/Ca mie mi le furara”.

Nici traditionalul brad de Craciun nu este uitat: “Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!” / “Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!”. Rtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.