Felicitari, urari, mesaje, Sms – Paste, Invierea Domnului, Hristos a inviat!

paste4Cele mai frumoase mesaje de Paste

Fie ca Lumina Invierii Domnului sa te calauzeasca pretutindeni. Iti doresc un Paste fericit si binecuvantat !

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.
Trimite felicitari de Paste celor dragi

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand Lumina Sfanta coboara in casele si in inimile noastre… Hristos a inviat!
easte5Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a Inviat!
Trimite felicitari de Paste celor dragi
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri! Hristoa a Inviat!

Fie ca Lumina Invierii sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a Inviat!
Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

E-n somn de salcii un vis de rastignire

E plans de miei si plaiuri cu verdeata

Hristos sa va aduca Lumina

In noaptea renuntarii la moarte pentru viata.

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!
Primeste Lumina in inima ta. Hristos a Inviat!

Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.

Hristos a Inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.

paste2Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste Fericit si plin de veselie.
Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!
Umbla veste-n tot orasul

Cum ca vine iepurasul

Sa v-aduca pe-nserat

Paste bun si Luminat!

Trimite felicitari de Paste celor dragi

Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu pasteinima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari !

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

Dupa un post atat de lung, it doresc multe oua rosii, multi cozonaci si iepurasi de ciocolata! Paste Fericit!

E Paste! Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii!

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun/a cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii!

Trimite felicitari de Paste celor dragi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.