Fenomene PARANORMALE, în inima Ardealului. Padurea Baciu, “Un Triunghi românesc al Bermudelor”

În inima Ardealului se gaseste cel mai misterios loc din România. În Padurea Hoia-Baciu, considerat de localnici cel mai înfricosator loc, oamenii spun sufera arsuri, apar OZN-uri si ca sunt înconjurati de structuri imateriale si materiale. Un documentar despre fenomenele paranormale petrecute în Padurea Hoia-Baciu din apropiere de Cluj, a fost postat pe youtube. Filmul a fost realizat anul trecut de scriitorul Daniel Roxin si de prof. univ. dr. Adrian Patrut, presedintele Societatii Române de Parapsihologie.

Mai multe despre Padurea Baciu

Specialistii spun ca padurea Hoia-Baciu uimeste mereu prin neobisnuitul fenomenelor care se petrec. Acestia au constatat aparitia unor OZN-uri, sfere luminoase, forme geometrice zburatoare, lumini nocturne sau diurne colorate, aparitii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializari si dematerializari, contorsionari de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive si multe alte lucruri care ne sfideaza întelegerea.

 

n anul 1993, cercetatorul Adrian Patrut a identificat in padurea Baciu o zona aparte pe care a denumit-o “Punctul 3 social activ”. Zona cu pricina pare a fi centrul de maxima activitate pentru fenomenele paranormale observate in inima Ardealului.

realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.