Fenomenul pasarilor moarte se extinde. Porumbei morti si in Italia!

De cateva zile in lume s-a observat un fenomen foarte ciudat – mii se pasari moarte cad din cer.

dead birdPloaia de pasari moarte a inceput in Statele Unite ale Americii, cand mii de pasari negreu au cazut ca secerate in Arkansas.

Ornitologii cred ca pasarile au murit din cauza artificiilor de anul Nou insa nu este primul an in care oamenii sarbatoresc in acest fel noapte dintre ani.

In Suedia s-a intamplat la fel. Peste 100 de pasari au cazut pe o sosea. In SUA au fost descoperiti peste 100.000 de pesti morti pe o raza de dead bird 230km tot in statul Arkansas.

In Arkansas au cazut peste 5.000 de pasari negre. Incidente similiare s-au manifestat in Louisiana, Suedia si mai nou Italia. In Brazilia si Noua Zeelanda vietatile moarte ies din mare.

Specialistii au gasit urme de traume fizice la pasarile cazute in jurul Anului Nou , in Arkansas si cred ca pasarile au murit din cauza naturale – grindina sau fulgere la mare altitudine.

Grauri, rate, vrabii, gugustiuci, mierle – toate cad ca secerate si fenomenul se extinde.

“Ploaia” de pasari moarte i-a speriat pe locuitori si specialistii dau explicatii dead bird3hilare – ca au fost lovite de fulgere, ca au murit de frica, ca s-au lovit de cablurile de inalta tensiune, etc. Cum de se intampla deodata in toata lumea se intreaba oamenii?

Daca pasari au fost lovite de grindina pestii ce au patit? Si ei au murit de frica artificiilor?

“În opinia lui Dan Cristol, profesor de biologie si cofondator al Institutului de Studii Integrate de Comportament al Pasarilor din Virginia, niciuna dintre teorii nu se sustine.” Gandul

Aspectul ciudat este ca in Noua Zeelanda pestii aveau ochii scosi.

“Specialistii veterinari sustin ca au descoperit de ce au murit miile de pasari din Arkansas. Toate au intrat în ceva, spun ei. Explicatia oficiala a incidentului: a fost “trauma cauzata de impact”, a declarat Scott Wright, seful Centrului National al Sanatatii Vietatilor Salbatice din Madison, pentru Wisconsin State Journal.” Antena 3

Cei de la Washington Post au dat si un nume fenomenului: Aflokalypse.

 

Toate au intrat in ceva? Toate au murit de frica? Tu ce crezi?

Comenteaza pe Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.