Frauda bancara de milioane: Saramet a fost suspendat, angajatii ministerului – concediati

DIICOT investigheaza 100 de persoane într-un caz de fraude bancare estimate la 22 de milioane de euro. Printre persoanele cercetate se numara Saramet si trei angajati ai Ministerului Economiei, respectiv Mihai Grigoroiu, Catalin Ionut Rosu si Andrei Atanasiu.

Directorul general al Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM, Aurel Saramet, a fost suspendat din functie în urma anchetei initiate de DIICOT, iar în cazul celor trei angajati ai Ministerului Economiei cercetati în acelasi dosar ministrul a decis încetarea activitatii în functiile ocupate.

“În cazul domnului Aurel Saramet au fost demarate procedurile de suspendare din functia detinuta în cadrul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM. Ministrul Economiei a dispus încetarea activitatii în functiile ocupate de celelalte trei persoane implicate în dosarul anchetat de DIICOT, urmând sa dispuna suspendare lor în situatia în care DIICOT va lua masura arestarii preventive”, se arata într-un comunicat al Ministerului Economiei.

rtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.