Gigi Becali face biserica la Prislop

Cu prilejul hramului Manastirii Prislop a fost pusa piatra de temelie pentru construirea unei noi biserici în curtea lacasului de cult, una mai mare în care sa încapa peste 700 de persoane.

Prezent la eveniment, Gheorghe Becali a anuntat ca el va ridica biserica.


Oameni si flori – Manastirea Prislop, Arsenie Boca de Tfmvideo

“În fata lui Dumnezeu eu am promis ca voi ridica o biserica. În urma cu doua saptamâni când am sunat la manastire maica stareta mi-a spus ca tocmai în acea zi a primit aprobarea pentru a construi o noua biserica, mai mare. Maica stareta mi-a spus ca nu crede ca este o coincidenta, ci o binecuvântare. Ma simt împlinit ca eu, Gheorghe Becali, sunt binecuvântat sa ridic biserica lui Isus Hristos aici în locul acesta sfânt”, a spus Becali.

realitatea

“Gigi a mers la Arsenie Boca si a ramas fascinat. Vrea in scurt timp sa mai ridice o bisericuta la Prislop, langa mormantul lui Arsenie Boca, unde pelerinii sa se roage in numar cat mai mare. Deja a participat acolo la un moment emotionat cand a fost pusa piatra de temelie a viitorului lacas de cult”, a dezvaluit una dintre rudele sefului Stelei. wowbiz


Minune la Manastirea Prislop, Arsenie Boca… de Tfmvideo

Peste 10.000 de pelerini au participat, vineri, la hramul Manastirii Prislop, unde cozile la mormântul parintelui Arsenie Boca din cimitirul manastirii au depasit un kilometru, printre cei prezenti numarându-se si Gigi Becali care a spus ca va finanta constructia unei biserici în curtea manastirii.

În timpul slujbei, la mormântul parintelui Arsenie Boca din cimitirul manastirii s-au format cozi de peste un kilometru, câteva mii de persoane asteptând sa se roage la “sfântul neîncoronat al Ardealului”. gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.