Imperiul Rama a fost devastat de un razboi nuclear

Pentru literatura indiana si universala, „Ramayana” sau „Lunga calatorie a lui Rama” este echivalent cu mult mai cunoscutele pe plan european „Iliada” si „Odiseea”.

„Este adânc precum oceanul, tare ca Himalaya, eroic ca Vishnu, frumos ca luna.” Asa este caracterizat personajul minunat, Printul Rama, salvatorul lumii, ale carui fapte eroice au fost retranscrise, cu doua mii de ani în urma, de inspiratul poet Valmiki.

rama5

Epopeea-fluviu de 48.000 de versuri, împartite în sapte cânturi, care povesteste viata si faptele lui Rama, cel care a îndraznit sa-l înfrunte pe Ravana, regele diavolilor, pentru a-si salva sotia din captivitate, este pentru indieni mai mult decât o opera literara.sursa

Ramayana

Exista dovezi care certifica faptul ca imperiul printului Rama, India, a fost devastat de un razboi nuclear.

Valea Indusului este acum desertul Thar, loc unde a fost gasita cenusa radioactiva, la vest de Jodhpur.

jodhpur

Jodhpur5

Un strat gros de cenusa radioactiva, acopera o suprafata de peste 8 km patrati, langa Jodhpur. Oamenii de stiinta investigheaza siter-ul chiar daca au fost construite si locuinte in zona.

Primul semnal de alarma a venit de la medicii care au observat numeroase cazuri de cancer si malformatii congenitale. Nivelul de radiatii este atat de mare, incat guvernul indian a restrictionat accesul in zona si a izolat perimetrul.

Un cercetator estima ca bomba nucleara din antichitate(acum 8-10.000 de ani) era cel putin la fel de mare cu cele folosite la Hiroshima si Nagasaki.

mahabharata

Mahabharata descrie in mod clar o explozie catastrofala care a zguduit continentul .

” Un singur proiectil incarcat cu toata puterea din univers … O coloana incandescenta a fumului si a flacarii la fel de luminos ca 10.000 de sori, a crescut in toata splendoarea ei … a fost o arma necunoscuta, un fulger de fier , un mesager gigantic de moarte care a redus la cenusa o intreaga rasa.

” Cadavrele au fost arse, astfel incat sa fie de nerecunoscut . Parul si unghiile lor au cazut, ceramica s-a rupt fara nici o cauza aparenta, iar pasarile au devenit albe.

” Dupa cateva ore, toate produsele alimentare s-au infectat . Pentru a iesi din acest foc , soldatii s-au aruncat in rau . “

rama razboi3

Istoricul Kisari Mohan Ganguli spune ca scrierile sacre indiene sunt pline de astfel de descrieri, care redau explozii atomice. El mentioneaza luptele dintre Carele zburatoare si arme sofisticate.

razboi

O lupta vechi este descrisa in Drona Parva , din Mahabharata .

Pasajul spune de lupta in care exploziile unor arme fatale decimau armate intregi , forta exploziei luand pe sus cai si oameni. Suflul exploziei purta soldatii ca pe niste frunze.

Autorul nu descrie nori cu forma de ciuperca, ci explozii perpendiculare pe nori. Nu a relatat si despre eventuale contaminari sau reactii asupra oamenilor.

rama razboi2

Arheologul Francis Taylor spune ca in templele din apropiere a gasit informatii despre oamenii care se rugau sa fie protejati de Marea lumina care venea sa le ruineze orasul.

Cercetatorul este uluit de faptul ca in antichitate a existat tehnologie nucleara. Cenusa radioactiva este inca o dovada ca vechile relatari si legende nu sunt doar un produs al imaginatiei, ci descrieri ale unor evenimente reale.

Rama razboi

… Un singur proiectil
Incarcat cu toata puterea Universului .
O coloana incandescenta a fumului si a flacarii
La fel de stralucitoare ca o mie de sori
A crescut in toata splendoarea ei …
o explozie perpendicular
cu nori de fum talazuire …
… Norul de fum
in crestere dupa prima explozie
formate in expansiune cercuri rotunde
cum ar fi deschiderea de umbrele de soare gigant …

atomic

.. a fost o arma necunoscuta ,
Un fulger de fier ,
Un mesager gigantic de moarte ,
Care a redus la cenusa
Intreaga rasa a Vrishnis si Andhakas .
… Cadavrele au fost atat de arse
Ca sa fie de nerecunoscut .
Parul si unghiile au cazut ;
Ceramica s-a rupt fara cauza aparenta ,
Si pasarile s-au transformat in alb .

Dupa cateva ore
Toate produsele alimentare au fost infectate …
… Pentru a scapa de acest foc
Soldatii s-au aruncat in fluxuri
Pentru ei insisi si echipamentele lor se spala .

razboi2

Pana la bombardamentele de la Hiroshima si Nagasaki, omenirea moderna nu-si putea imagina nici o arma la fel de oribil si de devastatoare ca cele descrise in textele antice indiene .

Cu toate acestea, au descris foarte precis efectele unei explozii atomice. Otravirea radioactiva va face parul si unghiile cada. Cufundarea in apa se ofera un ragaz, dar nu pentru mult timp.

ruga

Cand arheologii au facut sapaturi la Harappa si Mohenjo – Daro, si au ajuns la nivelul strazii au descoperit schelete imprastiate peste tot. Multi se tineau de mana in momentul mortii, au cazut pe strazi, asa cum au fost loviti de un “doom” instantaneu. Nu exista cauze aparente ale unei morti cu violenta. Vezi siIstoria ascunsa – Razboaiele atomice din antichitate au format desertul ?

Scheletele gasite in Mohenjo – Daro, India au o radioactivitate mai mare decat cele din Japonia.

razboi4

Omul de stiinta Dr. J. Robert Oppenheimer(sef al proiectului Manhattan) era familiarizat cu literatura sanscrita antica, iar cand a fost intrebat despre testul nuclear de la Alamogordo a spus ca nu este prima explozie de acest tip de pe Pamant.

Orase antice ale caror caramida si ziduri de piatra au fost literalmente vitrificate, topite impreuna, pot fi gasite in India, Irlanda, Scotia, Franta, Turcia si in alte locuri . Nu exista nici o explicatie logica pentru vitrificarea din forturile de piatra si orase, cu exceptia unor explozii atomice .

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

razboi12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.