Ingerii pazitori si ghizii spirituali

Ingerii pazitori sunt uneori confundati cu “ghizii spirituali”. Un ghid spiritual este o fiinta iubitoare care a trait pe pamant in forma umana. Aceasta persoana a primit o instruire speciala in lumea de dincolo, despre cum sa devina un ghid spiritual. Aceasta instruire pune accentul pe faptul ca ghidul nu trebuie sa intervina in liberul tau arbitru sau sa ia decizii pentru voi. Ghidul este cu voi pentru a va da sfaturi generale, confort si din cand in cand avertismente si protectie. Majoritatea ghizilor spirituali sunt fiinte iubite decedate, cum ar fi bunici, frati, prieteni dragi si parinti. Ghidul vostru spiritual se poate sa fi murit in viata fizica inainte sa va nasteti. Totusi, aceasta fiinta iubitoare a fost alaturi la nasterea voastra si v-a insotit de atunci in fiecare zi a vietii. Asa cum mereu va veti interesa de viitorul urmasilor vostri, tot asa fac si membrii decedati ai familiei voastre cu care poate nu v-ati intalnit niciodata in forma fizica.

Ingerii pazitori. Toti avem un inger pazitor, fara nici o exceptie. Exista oameni care se indoesc ca ar merita sa aiba un inger pazitor. Ingerul pazitore sta constant cu voi, de la nastere pana la tranzitia voastra inapoi in rai. Dragostea acestui inger pentru voi este neconditionata si mai mare decat orice altceva pe pamant. Ingerul vostru pazitor are grija sa fiti intotdeauna in siguranta si indrumat.

Ingerii. Acestia sunt fiintele de lumina care raspund la chemarile noastre pentru indrumare, ajutor, protectie si confort. Gandurile de iubire ale lui Dumnezeu creeaza ingeri. Ingerii sunt aici ca sa ne ajute, mai ales atunci cand intentia noastra este sa aducem bucurie si vindecare lumii. Cereti oricat de multi ingeri sa va inconjoare. Cereti-le ingerilor sa-i inconjoare pe cei iubiti, casa si afacerile voastre. Ingerii simt o mare bucurie atunci cand ne ajuta si cer numai ca din cand in cand sa ne amintim sa spunem: “Multumesc”, in semn de recunostinta pentru ajutorul oferit.

Arhanghelii. Acestia sunt ingerii care ii supravegheaza pe ingerii pazitori si pe ingeri pe pamant. Se poate spune ca arhanghelii sunt “managerii” printre ierarhiile angelice de pe pamant. Puteti chema un arhanghel ori de cate ori aveti nevoie de ajutor puternic si imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.