Istoria ascunsa – Copii stelelor

Vechile legende relateaza povesti uimitoare despre interactiunea “zeilor” cu oamenii. Exista numeroase cazuri de rapiri si foarte multi cred ca extraterestrii fac teste pe oameni, teste genetice, hibridizari, etc.

Deseori subiectii rapiti povestesc sub hipnoza despre testele la care au fost supusi. In ultimii ani circula diverse povesti despre copii dotati cu capacitati paranormale uimitoare si alti copii la care ochii sunt complet negri.

rapire

Sunt zeci de ani de cand exista sute de povesti despre rapiri de oameni si animale. Deseori subiectii au fost rapiti de multe ori in timpul vietii si unii dintre ei si-au putut vedea si “copii”.

Ultimul episod al serialului “Ancient aliens” readuce in prim plan cazul “Starchild ” Ultimele teste facute pe acest craniu ciudat dezvaluie faptul ca nu doar tatal era extraterestru ci si mama. Chiar daca multi sunt de parere ca “pustiul” suferea de o boala care deforma craniul, cercetarile ADN si alte teste facute in laborator nu sprijina ideea .

Starchild-Skull

Craniul aduce mai mult cu extraterestrii “Grey”.

greys

Edgar Cayce (un medium de origine americana, era capabil sa ofere informatii despre trecutul indepartat al omenirii si chiar despre viitor) era de parere ca intre anii 1998 si 2015 apare o noua “rasa” umana.

De-a lungul timpului Cayce a facut mai multe previziuni despre viitorul apropiat sau îndepartat al lumii. Unele dintre aceste previziuni sunt de-a dreptul socante, altele mai putin.

Ce mai mare parte a Europei se va schimba într-o clipita, Japonia se va scufunda, iar în zona de est a Statelor Unite ale Americii va aparea un nou teritoriu.

Se va produce o schimbare a polilor, astfel acolo unde era un climat rece va fi mai cald si acolo unde era un climat subtropical se va transforma intr-unul tropical.

Va veni un moment in care Soarele va fi negru. Acela este momentul trezirii spirituale a omenirii.

Cayce si-a imaginat ca va veni o vreme cand toti indivizii se vor trezi si abia atunci se vor putea considera responsabili unul fata de celalalt.sursa

edgar cayce

Se pare ca acei copii care vor duce “greul” schimbarii au inceput sa se nasca. Vezi si Copiii indigo – copii vindecatori

Pe Pamant au aparut, de mai bine de 15 ani, Copiii Indigo. Ei stiu foarte bine care le este menirea si ce trebuie sa faca pentru omenire. Sunt foarte deosebiti de cei de varsta lor si au un comportament aparte. Alaturi de Copiii Soarelui, cei de Cristal si de Copiii Curcubeu, ei vor schimba lumea si-o vor face mai buna. Foarte multi dintre copiii nascuti incepand cu anul 1984 sunt Indigo, numiti si Copiii Mileniului. Conform unor statistici, se pare ca mai mult de 90% dintre copiii care nu au implinit inca varsta de 9 ani sunt Indigo. Cu toate acestea, pot exista si adulti care sa fie Indigo, fara sa stie.

copii4

“Copii stelelor” au un IQ peste medie, un caracter bun si armonios, sunt extrem de talentati, sensibili, au capacitati extrasenzoriale uimitoare si se pare ca au venit sa salveze Pamantul de la distrugere.

Exista insa si numeroase relatari despre copii cu ochi negri, care dau frisoane si o senzatie acuta de teama celor ce ii intalnesc. Deseori cer de mancare sau vor sa fie lasati in casa.

black eyes

Acesti copii apar pe scari, langa masini, barci, la hotel si doresc sa fie lasati inauntru. Uneori umbla singuri dar in cele mai multe cazuri sunt cate doi. Martorii spun ca deseori acesti copii sustin ca s-au pierdut si vor sa sune acasa.

ochi

Cat adevar si cata fictiune exista in numeroasele relatari care circula pe internet nu stiu, dar probabil ca , copii stelelor au astfel de capacitati extraordinare tocmai pentru a-i putea contracara.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

inger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.