Istoria ascunsa – megalitii din Magadan

In estul Rusiei, in regiunea Magadan arheologii au descoperit o structura de piatra artificiala, probabil din timpuri antediluviene. Pe un deal scruteaza zarea blocuri de piatra imense ce par acolo de cand vremea.

Pietrele au fiecare cateva zeci de tone si tot acolo a fost descoperit si un “bol” sapat in piatra.

magadan8

Timpul si-a lasat amprenta asupra structurii dar pot fi observate ziduri, inscriptii vechi, etc.

magadan94

Privind structura de piatra, gandurile ne zboara catre Stonehenge, extrem de cunoscut in toata lumea. Cercetatorii se intreaba cui apartin aceste structuri megalitice ce exista in toata lumea, sa fie opera unor civilizatii extraterestre sau a unor uriasi? Aveau oamenii acelor timpuri o tehnologie care sa le permita prelucrarea unor roci dure si mutarea lor, chiar daca erau extrem de grele ?

magadan

Este greu de crezut ca bolovanii de piatra au fost creati de forta vantului si apei. Sa fie oare natura atat de precisa in taierea monolitilor si de ce i-ar fi trebuit oare ziduri!?

magadan4

Daca am privi hartile Google Earth am avea o mare surpriza, structurile megalitice importante sunt aranjate pe aceeasi linie care se desfasoara de la nord-est spre sud-vest. Se pare ca cineva ii ghida pe constructorii antici din satelit, sau matematicienii trecutului stiau sa pozitioneze aceste constructii dupa calcule extrem de precise.

magadan2

Datorita asezarii lor , oamenii de stiinta sunt de parere ca structurile sunt artificiale. Exista numeroase legende care povestesc despre zei, oameni pitici, etc care isi construiau adevarate orase in varful muntilor sau in locuri greu accesibile, departe de ochii curiosilor.

magadan1

Cine era totusi capabil sa construiasca astfel de structuri ciclopice si de ce? Ce structura fizica aveau ca sa poata realiza astfel de cladiri uimitoare sau ce tehnologie ii ajuta in realizarea oraselor ?

In Taigonos Koryak exista o legenda despre “oameni zburatori” care traiau pe varfurile dealurilor si faceau schimburi cu oamenii. Conform legendei, ei stiau sa prelucreze fierul si piatra. Localnicii care sunt intrebati despre acesti “zburatori antici”, ridica din umeri si raspund ca nu stiu unde au plecat si. Au zburat departe…

magadan6

Daca in ziua de astazi oamenii ar zbura, cu siguranta ca ar fi un haos. Te-ai trezi la balcon cu vecinul care doreste un cubulet de zahar pentru cafea, cersetorii ti-ar canta “serenade” la geamul de la dormitor si tot asa.

Lasand gluma deoparte, istoria antica este plina de legende despre oamenii care zboara, fie cu aparate fie un fel de levitatie.

magadan7

Arheologii sunt uimiti de abundenta de “obiecte cu aripi” pe care le gasesc in mod constant in mormintele antice din zona Arcticii. Deseori fabricate din fildes, artefactele sugereaza niste aparate de zbor , foarte asemanatoare cu cele gasite in Egipt, la asirieni, hititi, persani, mayasi, azteci, etc.

magadan3

In 1939, Felix Dzerjinski a plecat sa caute Hiperboreea ( Tara hiperboreenilor „dincolo de Boreas” – era una perfecta, cu soarele stralucind douazeci si patru de ore pe zi, de aceea surse moderne sugereaza o posibila localizare la Cercul Arctic sau la nord de acesta.) in peninsula Kola. In zona Seydozero au fost descoperite si fotografiate ruine ciclopice si temnite, dar rezultatele expeditiei au fost tinute secrete si cercetatorii au disparut in taberele NKVD.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

magadan91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.