Istoria ascunsa – Omul testoasa din Guatemala

Dragoni care scuipa foc, pasari in forma de planor , covoare zburatoare, etc sunt doar cateva dintre fantasmele stramosilor nostri. Se pare ca imaginatia lor era cu mult mai bogata decat o noastra si daca ne uitam in povestile romanesti vom gasi multe asemanari intre balauri si dragonii asiatici.

Cum si unde au vazut predecesorii nostri astfel de animale fantastice care sa scuipe foc ? Unde au disparut ? Sa fie oare descrieri ale unor avioane, navete spatiale sau diverse obiecte de zbor ?

balaur

In povestile orientale se povesteste deseori despre covoare magice cu puteri uimitoare care isi plimbau stapanii prin cer. In renumita poveste “1001 de nopti”, printul Hussein a calatorit in India de unde si-a cumparat un covor magic . De ce acolo unde este patria Vimana si nu in alta tara ?

Despre acest covor se stia ca este suficient sa te sui pe el si te duce intr-o clipa oriunde doresti. Chiar asa ? Nici macar avioanele din prezent nu te pot duce oriunde daca nu exista o pista de aterizare. Se pare ca aceste covoare erau aeronave care puteau ateriza la punct fix.

covor zburator

Si regele Solomon avea un astfel de covor. Era tesut din matase verde cu lucratura de aur si era lung de aprox. 100 km. Cu greu ne putem imagina un astfel de covor care sa aiba o latura egala cu distanta mai mare decat ruta Bucuresti – Ploiesti. Cert este ca Solomon se aseza pe covor si vantul il purta sa ia micul dejun in Damac ca apoi sa ajunga la cina, la sute de km. departare.

covor zburator3

“Vantul” urma poruncile lui Solomon foarte mandru de carpeta lui magica. Covorul era protejat de soare.

Sa-i fi pasat regelui atat de mult ca i se decoloreaza covorul ? Ce fel de carpeta era de fapt ?

covor zburator2

In basmele rusesti baba Yaga i-a oferit lui Ivan Nebunul un covor zburator si alte cateva daruri uimitoare – bile care mergeau inaintea eroului si ii aratau drumul, un prosop care la nevoie se putea transforma in pod, etc.. Si Mark Twain a introdus in scrierile lui covoare magice ce puteau calatori instantaneu spe Rai.

Ultimul episod aparut din seria Ancient Aliens, aduna laolalta descrieri uimitoare si artefacte gasite in diverse locuri din lume ce reprezinta aparate de zbor.

Pasarea gasita la Saqqara, Egipt, este o dovada uimitoare a tehnologiei antice. O pasare adevarata nu are nevoie de carma! Obiectul gasit in Egipt este un planor antic caruia ii lipseste o piesa ce se gasea la coada.

saqqara

Pentru cei curiosi de cateva detalii tehnice iata si o imagine demonstrativa. Specialisti in aeronautica au facut teste si au confirmat ca “Pasarea de la Saqqara” poate sa planeze ca un avion usor.

saqqara2

Despre astronautul din Palenque am mai scris asa ca nu vom reveni asupra subiectului si vom atrage atentia asupra unui alt artefact straniu ce a fost gasit in Guatemala – omul testoasa.

TURTLEMAN

Artefactul reprezinta un barbat care sta intr-o pozitie extrem de ciudata si seamana cu o testoasa. Are mainile pe langa trup care ii ofera o pozitie aerodinamica, pe cap poarta o casca sau “caciula de cosmonaut” si la ochi are un fel de ochelari. Poate fi un combinezon si un aparat autonom de zbor.

TURTLEMAN3

Artistii antici stiau foarte bine cum sa ciopleasca in piatra si diverse materiale foarte dure, erau extrem de atenti la detalii si cu siguranta nu incercau sa fabrice o broasca testoasa si le rezulta un om in combinezon.

Sa fim seriosi ! Ca sa poti executa o astfel de statueta iti trebuie un model, deoarece este lucrata extrem de migalos.

TURTLEMAN2

Se pare ca anticii stiau sa ciopleasca si testoasa care sa nu aiba forma de om.

testoasa

Cand Alexandru cel Mare a dorit sa cucereasca India, s-a trezit atacat din cer de niste discuri luminoase. Sa fi fost oare stele cazatoare ?!? (sac!)

Daca ne uitam inapoi in istorie descoperim ca obiectele zburatoare neidentificate au aparut odata cu omul. Mai simple sau mai sofisticate, stauetele, desenele pe stanca, etc au ramas pana astazi pentru a ne relata despre observatiile lor.

Ambarcatiunile celeste apar in basmele si legendele tuturor popoarelor, nu sunt ceva local.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

<

p align=”center”>TURTLEMAN4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.