Istoria ascunsa – Zei si extraterestri in antichitate

Literalmente intreaga viata a culturilor antice s-a desfasurat sub directa indrumare si participare a zeilor. Stramosii nostri ii descriu ca pe niste fiinte reale, chiar daca multi istorici considera ca sunt doar niste fantezii primitive. Intre timp au fost gasite nenumarate dovezi ale unei civilizatii antice foarte dezvoltate, despre care nu se stie nimic.

Adeptii teoriei extraterestrilor antici cred ca Pamantul a fost vizitat in trecut de fiinte venite din spatiu, care au trait o perioadade timp printre oameni.

piramide

Sa ne amintim un pasaj din Biblie “fiii lui Dumnezeu, vazand ca fiicele oamenilor sunt frumoase, si-au luat dintre ele sotii, care pe cine si-a ales”. Pai daca Dumnezeu a creat omul, atunci cine erau “fii” si pe fiice cine le-a creat ? Cert este ca “Cineva” ne-a creat si noi il numim Dumnezeu. Probabil ca undeva este o interpretare gresita sau o greseala de traducere si “fii” erau de fapt “ostasii” , lui Dumnezeu. Am intalnit o idee ce pare sa fie destul de logica: Cineva ne-a creat, ne-a invatat, etc si altcineva a venit apoi si s-a infruptat din munca inaintasilor , ba mai mult a si confiscat trecutul adevarat. Cine si de ce?!? Probabil ca Apocalipsa ne va dezvalui Adevarul cand toate se vor revela.

apocalipsa

Sa revenim insa la povestile, legendele si miturile stramosilor nostri care descriu zei veniti din cer, zei care se bat in cer, masinarii care sunt insotite de tunete si fulgere, aparate sofisticate ce impietresc oamenii sau ii transforma in animale, etc.

Viata inaintasilor nostri a fost mereu legata de zei. Nu erau cativa rataciti ci erau si cateva mii. Fiecare avea o “treaba” bine definita si era “expert” in diverse sfere de activitate – unii urmareau stelele si vremea, altii erau priceputi in lupte si arme, unii supervizau agricultura, etc. “Acesti zei” par mai degraba niste experti in diferite ramuri economice, ingineri, astronomi, etc decat “Zei”. Cel putin nu cred ca sunt multi oameni pe Pamant care sa isi imagineze ca Dumnezeu pune mana pe lopata, in adevaratul sens il cuvantului, si da zapada, ca sa ramanem in ton cu anotimpul.

Ce i-au învatat Îngerii pe oameni

1 Îngerul Azazel i-a învatat pe oameni sa faca arme, sabii, scuturi si armuri. El i-a învatat metalurgia, precum si arta de a prelucra metalele pentru a face bratari si bijuterii. El le-a aratat femeilor arta machiajului, cum sa-si fardeze conturul ochilor cu antimoniu si cum sa-si vopseasca pleoapele.

2 În sfârsit, el le-a aratat pietrele cele mai pretioase si cele mai frumoase, tincturile si multe alte secrete ale universului. De aici a rezultat o pierdere generala a credintei în Dumnezeu si o libertate sexuala extrema. Oamenii au comis tot felul de greseli si s-au îndreptat astfel spre propria lor pierzanie.

 

3 Îngerul Shemyaza a pregatit vrajitori si vindecatori cu ajutorul plantelor. Armaros i-a învatat de asemenea practica descântecelor. Barachiel le-a transmis astrologia. Kokabiel le-a daruit arta semnelor. Tamiel le-a revelat semnificatia desenelor pe care le formeaza constelatiile. Iar Sariel le-a daruit toate secretele fazelor Lunii.”Cartea lui Enoh

Enoch

Din istoria recenta si multimea de marturii, stim cu certitudine ca sfintii ortodoxi si nu numai aveau niste capacitati extraordinare, unele native sau capatate in urma unei vieti ascetice, plina de credinta si rugaciuni. Daca niste oameni reali pot ajunge sa faca “minuni”( cititi minunile Sfintilor Serafim de Sarov, Luca din Crimeea, Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Iacob Hozevitul, Ioan Rusul, Cuvioasa Parascheva, etc) atunci ce era cu acesti “zei” antici ? de unde au venit si unde au disparut ?

vishnu

Oamenii apelau la zei atunci cand erau in impas – le cereau sa ii vindece de boli, sa ii ajute la vanatoare, sa alunge pericolele, etc. In semn de multumire sau pentru a le fi indeplinite rugile, pamantenii aveau diverse ritualuri, faceau sacrificii, aduceau diverse ofrande, etc. Deseori existau samani, Mari preoti, etc care aveau rolul de a “interveni” pe langa zei pentru media rugamintile oamenilor. Pare mai mult o ierarhie bine stabilita si mai putin o “relatia” cu fiinte ce aveau capacitati paranormale. Au fost construite temple si altare de ofranda, locuri ce au devenit sacre in timp.

Zeii stiau tot – miscarea planetelor, harta Pamantului, aveau cunostiinte avansate in orice domeniu. Daca privim astfel, atunci Harta lui Piri Reis nu mai este atat de misterioasa si nici Epopeea lui Ghilgames nu mai seamana a SF. Imaginea Terrei vazuta din Spatiu este diferita de ceea ce vedem noi zilnic injurul nostru.

ghilgames

Din traducerea unor tablite sumeriene s-a inteles mai intai ca este vorba despre niste formule de magie si diverse lotiuni pentru ca mai apoi sa se descopere ca informatiile scrise pe tablite de lut contin termeni de chimie, botanica, farmacologie, etc. Computerele vor descifra mai usor scrierile antice si este de asteptat ca in scurt timp sa primim mai multe informatii despre trecut si cu mult mai aproape de adevar ca interpretare.

Zeii antici traiau fizic, aproape de oameni. Aveau case, se hraneau, erau vulnerabili in fata unor atacuri, se puteau rani, etc.

Acesti conducatori antici sunt foarte diferiti de ceea ce stim astazi, si anume ca avem un suflet si un trup, ca sufletul pleaca in momentul mortii intr-o lume invizibila noua, etc. Exista doar cativa oameni ce “au acces” la Lumea de dincolo insa sunt si multi sarlatani care pretin ca au capacitati paranormale.

tunel dincolo

Zeii antichitatii se aseamana mai mult cu oamenii de astazi decat cu fiinte supranaturale. Ei aveau la indemana arme sofisticate si masinarii care le ofereau un avantaj in fata muritorilor de rand.

Uimitoare sunt insa ruinele oraselor megalitice ale antichitatii. Astfel de constructii nu pot fi realizate nici astazi – Piramide egiptene, Puma Punku, Sacsayhuaman, etc. Constructorii antici aveau probabil la indemana niste dispozitive cu care puteau anula gravitatia, puteau teleporta blocuri mari de granit, etc. Ei taiau roca cu precizie milimetrica si asezau blocurile imense de piatra ca in Photoshop.

Este greu de crezut ca stramosii nostri practiau un fel de “sport colectiv”, acela de a construi temple si cladiri gigantice doar de amorul artei. Cu siguranta Dumnezeu asa cum il cunoastem noi, nu avea nevoie de megalomania unor astfel de constructii si Iisus a ramas un exemplu clar al smereniei si simplitatii. Nu i-au trebuit dispozitive sau blocuri imense de granit pentru a invia oameni. Daca ne-am apuca astazi sa facem un bloc de piatra cum este cel din Baalbek poate ca am reusi intr-un tarziu dar ca sa readucem la viata un om cu adevarat mort, este imposibil.

Baalbek

In Grecia antica , se credea ca zeii traiesc pe Muntele Olimp . In Japonia , Muntele Fuji reprezinta intregul set de credinte in aceasta tara . Kailas este sacru pentru hindusi , jaini si , pentru budisti .

Muntii sunt un loc de resedinta destinat zeilor, pustnicilor si al sfintilor. Conform taoistilor , muntii joaca un rol de mediator in comunicarea dintre muritori si nemuritori . Oamenii vin aici ca sa se vindece de boli , efectueaza ritualuri religioase si de a fac meditatii

.tibet

Pe un papirus descoperit la Oxytchynchus, o asezare antica aflata la 300 de kilometri sud de Alexandria – Egipt, într-un fragment din scrierile lui Hesiod, poet grec care a trait în Beotia, în secolul al VIII-lea î. H., se spune: „Oamenii traiau la fel ca zeii, fara vicii sau pasiuni, fara conflicte si fara sa munceasca din greu. Traind în armonie cu fiintele divine, ei îsi duceau zilele în liniste si pace, într-o societate în care toti erau egali, se iubeau si se respectau reciproc“.

Scrierile sumeriene de pe tablitele de lut, vechi de peste 6.000 de ani, vorbesc despre AN.UNNAK.KI, „Cei care au coborît din cer pe pamînt”, despre DIN.GIR, „Cei curati, coborîti din navele lor zburatoare”, Sumerul însusi fiind numit în aceste scrieri KLEN.GIR, „Tara domnului navelor care zboara”. sursa

zei

În 2009, în timp ce efectuau cercetari etnografice asupra unui trib din regiunea Hoshangabad, statul Madhya Pradesh – India, specialistii au gasit într-o pestera un desen uluitor: un extraterestru echipat într-un costum de cosmonaut, o „farfurie zburatoare” care emite niste raze si un „câmp energetic” în jurul OZN-ului. Desenul are însa si o „explicatie“ senzationala: reprezentarea unei „gauri de vierme”, acele inexplicabile „tuneluri” care leaga lumi din dimensiuni spatio-temporale diferite. Este ca si cum cei care au zugravit desenul respectiv au vrut neaparat sa ne spuna si cum au ajuns la noi. Într-o declaratie facuta în publicatia Archaeologydaily, arheologul Wassim Khan afirma ca obiectele din desenul rupestru sunt în totala neconcordanta cu alte exemple de arta preistorica, ce descriu viata oamenilor din acele locuri si vremuri. El crede ca desenele sugereaza faptul ca fiinte venite de pe alte planete au cooperat cu oamenii înca din vremuri stravechi. sursa

ufo

Legendele amerindiene sustin ca omul primea periodic cadouri din partea unor fiinte care calatoreau in niste “pasari ale tunetului“. Astfel, omul a fost invatat ceea ce este focul, dar si rodul diverselor plante existente in acea vreme pe Pamant. El a fost intotdeauna protejat si ajutat de catre acei zei in vederea dezvoltarii sale.

In viziunea mayasa, mai precis in cartea lui Popol Vuh se spune ca acesti zei creatori cunosteau tot universul, fiecare planeta si inclusiv toate legile care guverneaza Terra. Ei i-au invatat pe mayasi cele patru puncte cardinale, dar si faptul ca planeta este rotunda. De asemenea, stim foarte bine cat de inteligenti au fost mayasii si faptul ca au realizat un calendar care prevede evenimentele importante din galaxia noastra pentru urmatorii 64 de milioane de ani. Este imposibil sa credem ca mayasii au calatorit in Calea Lactee pentru a realiza acest calendar, cu siguranta ca aceeasi zei le-au oferit toate aceste informatii. sursa

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru

popol-vuh

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.