Klaus Dona – Istoria ascunsa a rasei umane – partea 5

Este momentul sa descoperim mai multe despre Atlantis, reptilieni, Anunnaki, simbolismul antic, stiinta antica, o limba foarte veche la nivel mondial, si mult mai multe.

Istoria ascunsa a rasei umane – partea a cincea

(Klaus Dona intervievat de Bill Ryan)
Vezi partea a patra

Uriasii (gigantii)

Unii dintre voi au vazut pe internet, diverse imagini si fotografii cu uriasi, schelete gigant, etc gasite in India, China si alte locuri. Cele mai multe dintre fotografii au fost create perfect in Photoshop. Am fost si eu impresionat cand am primit o astfel de fotografie. Aceste imagini pe care vi le arat acum, cu siguranta nu provin dintr-un concurs de creatii facute in Photoshop. Ele sunt reale, atat craniile cat si scheletele.

82

Acest craniu a fost descoperit intr-un tunel subteran din Columbia.

Craniul a fost datat ca avand o vechime aproximativa de 11.000 de ani. Este mai mare decat unul obisnuit, si dintii din fata sunt asezati diferit fata de noi.

BR: Eu vad falcile foarte puternice si o barbie proeminenta.

83

Aici avem o fotografie prezentata de un membru al Project Camelot. Acum avem o imagine luata din filmul Conan Barbarul cu Arnold Schwarzenegger. Ceea ce vedeti este un efect special de iluminare asupra actorului James Earl Jones. Puteti observa conturul falcilor. Observatorul nostru care i-a studiat mult pe Anunnaki, a spus ca una din caracteristicile lor este inaltimea uriasa de peste 2 metri si jumatate, chiar spre 3 metri . El a spus ca falcile craniului sunt mari si puternice, aratand mai mari de atat. Se potriveste(craniul) insa, inaltimii lor medii de aproximativ 2,6 metri, asa cum arata si craniile.

84

KD: Inca odata avem o fotografie foarte veche, realizata intr-un muzeu din La Valletta, Malta. Aceasta prezinta mai multe cranii lungi si explicatia ar fi ca sunt “cranii deformate”, dar ele sunt foarte mult alungite spre spate.

85

Acesta este unul dintre cele mai ciudate cranii.

 

86

Acestea sunt prezentate intr-un mic muzeu din Ica, Peru. Ica este siatuat in apropiere de platoul unde se afla liniile Nazca si muzeul poarta numele cercetatoarei de origine germana care a studiat toate viata ei liniile de la Nazca, doamna Maria Reiche.

Dupa cum observati si in acest muzeu se gasesc cranii alungite, cele mai ciudate care au fost vreodata gasite. Au fost descoperite in apropiere de platoul Nazca.

Deci intrebarea este: Ce fel de oameni traiau acolo si cum de aveau astfel de forme ale craniului ?

 

87

Priviti la acest craniu deosebit, cel de sus. Cativa medici si experti mi-au spus ca este aproape imposibil sa creezi un astfel de tip de deformare pentru ca prin deformare nu poti obtine cantitate dubla de materie osoasa ca sa poata fi lungit asa de mult.

Priviti acest craniu unde se pot observa inca fragmente de piele si fire de par, ceea ce ar ajuta in cazul unui test ADN care sa dateze varsta lui.

 

88

In aceste imagini puteti vedea legendarele schele de giganti. In anul 1964, in partea de sud a Ecuadorului, in provincia Loja, a fost spart un munte si parintele Carlos Vaca, care era preot in spitale, a fost chemat sa vada scheletul unui gigant.

BR: Bine. Ei bine, Klaus te-am intrebat daca ne vei lua in calatoria si ne-ai purtat intr-o plimbare fascinanta prin trecut, de jur imprejurul lumii. Ne-ai dus chiar si in urma cu 17.000 de ani.

In felul acesta am descoperit cat de putine lucruri stim despre trecutul nostru. Aceasta sunt piese importante dintr-un puzzle si ceea ce faci tu este foarte important, incercand sa sensibilizezi oamenii, aratandu-le mai multe lucruri decat pot gasi in muzee. Ceea ce citim noi in cartile de antropologie nu este destul si multi profesori universatari refuza sa recunoasca aceste dovezi incontestabile.

Va multumesc si dumneavoastra si sper sa ne ajuti sa intelegem mai bine istoria Pamantului.

Klaus, iti multumesc.

( Adaptare dupa un interviu video facut de Bill Ryan cu Klaus Dona)( Traducere si adaptare – Elena)

Sfarsit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.