Legendele palatului: Copacul cu radacini adânci

Au mai ramas putine episoade din “Legendele palatului: doi barbati pentru o soarta”. Tvr1 va difuza inepand cu 28 iunie un nou serial coreean “Legendele palatului: Copacul cu radacini adânci”. Povestea se intampla in perioada Joseon si este o ecranizare dupa romanul cu acelasi nume scris de Lee Jung Myung. Serialul este o productie SBS 2011.

O serie de crime zguduie regatul Joseon, condus de Seojong. Kang Chae Yoon investigheaza cazurile insa se trezeste prins intr-o conspiratie.

Ddol Bok, fiul unui sclav, disparut în conditii dure, decide sa razbune moartea tatalui sau. Ajutat de reformele progresiste ale regelui Sejong, Ddol Bok obtine un grad superior în armata. O serie de crime printre învatatii de la palat au loc cu putin timp înainte de proclamarea limbii Hang ca limba oficiala. Unul dintre soldatii de paza de încredere, Kang Chae Yoon, este ales de rege pentru a descoperi cine se afla în spatele actiunilor dure de la palat. Dar din ce motive Kang Chae Yoon îl considera pe rege dusmanul sau si de ce sunt complicate legaturile dintre rege, So-Yi, o tânara de la palat, care si-a pierdut vocea în copilarie si Kang Chae Yoon?

Dintre actorii noului serial amintim pe Lee Jae Yong – cunoscut din Serialul Jumong, Dong Yi si Yi San; Shin Seung Hwan din Damo, Song Ok Sook din Secretele de la palat – Great Queen Seondeok, etc.

Mai multe pe Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.