Lista celor 9 sortimente de vin romanesc, falsificate

Unii dintre producatori isi fura singuri caciula si, in loc de licoare din struguri, vand amestecuri de apa, zahar si alcool.
Potrivit raportului, sortimentele contrafacute sunt vinuri de masa demiseci. “Stramosesc” si “9 poloboace” produse de SC Vinexport Trade Mark Focsani contin zahar in proportie de 30, respectiv 40% si sunt suspectate ca ar avea si apa.

“Perla Dunarii” produs de SC Vinton Galati are zahar in proportie de 100% si apa in proportie de 80%. Urmeaza “Buchet”, vin de masa demisec rosu si alb produs de Casa de Vinuri Zoresti Buzau, care contine zahar adaugat in proportie de 30, respectiv 20%. Pe lista apare si “Babanul”, un vin de masa rosu si alb, produs de Murfatlar. Protv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.