Lucrarile de consolidare la Pasajul Muncii vor fi reluate începând de luni, 23 septembrie, dupa ce au fost sistate în anul 2011.

Circulatia rutiera va fi restrictionata în zona. În pasaj se va circula pe câte o banda de sens, iar circulatia tramvaielor se va suspenda pe soseaua Mihai Bravu, numai pe directia Dristor-Obor.

Lucrarile care se vor desfasura la Pasajul Muncii constau în: consolidarea structurii de rezistenta a podului, refacerea hidroizolatiei, lucrari de arhitectura, dar si modernizarea liniei de tramvai si a carosabilului de deasupra pasajului, anunta primaria Capitalei.

Pentru preluarea fluxului de calatori de pe tronsonul Calea Dudesti – Piata Iancului, RATB va prelungi traseul liniei de autobuze 634, de la intersectia Sos. Mihai Bravu/Str. Baba Novac pe Sos. Mihai Bravu pâna la Bucur Obor.

Autobuzele vor opri pe Sos. Mihai Bravu comun cu liniile 135, 311, 330, 335 si vor purta inscriptia de traseu: ,,Linia 634: Romprim-Sos. Mihai Bravu- Piata Obor”.

Abonamentele eliberate pe linia 1 vor fi valabile si pe linia naveta 634, pe tronsonul cuprins între Piata Obor si Calea Vitan.

rtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.