Lumea se va transforma! Ce spune despre APOCALIPSA liderul Consiliului National al Batrânilor Mayasi

Profetiile mayasilor arata ca lumea, asa cum o cunoastem în ziua de astazi, se va sfârsi în 2012. Nebunia Apocalipsei a speriat o multime de oameni, un pamântean din zece chiar fiind convins ca sfârsitul lumiii vine pe 21 decembrie. În realitate, batrânii mayasi spun ceva cu totul diferit de ceea ce am auzit pâna acum. Ei nu nu sunt de acord cu ideea ca 21 decembrie 2012 este sfârsitul calendarului lor.

Contrar parerilor populare, batrânii mayasi nu sunt de acord cu ideea ca 21 decembrie 2012 este sfârsitul calendarului lor.

“Antropologii viziteaza locatiile templelor, citesc inscriptii si inventeaza povesti despre civilizatia Mayasa, însa nu interpreteaza corect semnele descoperite. Este doar imaginatia lor. Altii scriu despre aceasta pofetie în numele mayasilor. Spun ca lumea se va sfârsi în decembrie 2012. Batrânii mayasi sunt foarte suparati din aceasta cauza. Lumea nu se va sfârsi. Lumea se va transforma”, afirma si batrânul si preotul mayas Carlos Barrios, care a studiat intens calendarele mayase. jurnalul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.