Maica Domnului a aparut in Africa ?

Pe data de 20 aprilie 2011, locuitorii din Coasta de Fildes au fost surprinsi de un apus de soare foarte stralucitor. Curiosii au incercat sa filmeze evenimentul si au avut marea surpriza ca pe cer, sa apara o silueta pe care oamenii au asemanat-o cu Maica Domnului. Sa fie o noua aparitie mariala asa cum s-a intamplat la Fatima ? Sa fie doar o iluzie optica?

Urmareste Video inregistrat cu ocazia aparitiei Maicii Domnului in AfricaLa 13 mai 1917, fratii Jacinta (7 ani) si Francisco Marto (11 ani), însotiti de fetita Lucia dos Santos (10 ani) se aflau cu oile la pascut in apropiere de Fátima, în locul denumit local „Cova da Iria“ („Grota Sfintei Irina“). La un moment dat, ei ar fi vazut un fulger, dupa care ar fi aparut o lumina puternica. Apropiindu-se, copiii ar fi observat in mijlocul luminii conturul unei femei (“Doamna din Lumina”). Ea i-ar fi îndemnat pe copii sa se roage si sa revina în acelasi loc în ziua de 13 a fiecarei luni.

In anul 1973, la o manastire din Akita, Japonia, calugarita Agnes Sasagawa a vazut-o si ea pe Fecioara Maria.

Pe 24 iunie 1981, se crede ca Fecioara a aparut la Medjugorie, o mica localitate situata langa granita actualei Bosnia-Herzegovina. Ivanka, Mirjana, Vicka, Ivan, Marija si Iacov au povestit ca au vazut-o pe Fecioara urcând un deal.

De la sfarsitul lunii iunie 1935, pe toata durata verii acelui an, prima pagina a cotidianelor romanesti a fost dominata de cele trei teofanii ale ciobanului Petrache Lupu din Maglavit si de efectul lor.

Mai multe pe forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.