Mesaje haioase de Paste

Românii sarbatoresc Pastele duminica, pe 15 aprilie. Pentru cei mai putin conventionali iata câteva mesaje si urari amuzante de pe Internet cu ocazia sarbatorii Învierii Domnului.

Trimite Felicitari cu mesaje de Paste

• M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin în dilema! Ar trebui ca în dimineata de Paste sa ajung în gradina ta dar parca tu nu ai gradina. Sa vin pe balcon? Astept raspuns!
• Mi-am facut ”wishlist-ul” de Paste. Te vreau pe tine în gradina, în casa, în gânduri si în suflet! Daca dai reply, înseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa îsi vada de treaba anul asta!
• De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa câstigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi?

 

• Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca ziua Învierii. Hristos a înviat!

Mesaje de Paste

• Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis în doua soapte, sa-ti dau un mesaj de Paste.
• Cu pasca si cozonac/ Ou rosu, miel si stufat/ Sa aiba si cel sarac/ Sa se simta-ndestulat/ Nu doar el, parlamentarul/ Care ne cheltuieste banul/ Cu salarii si diurne/ Cu ”n” conturi unde-i pune. gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.