Michael Werner – omul care se hraneste cu …. apa

Oamenii care traiesc fara mancare si apa se numesc autotrofi.

mwMichael Werner, are un aspect normal, este pasionat de tenis de camp, face jogging si putin banuiesc ca profesorul specialist in chimia cancerului, se hraneste de 10 ani cu… apa.

Werner are 62 de ani si alearga in fiecare zi 3 km.

In noaptea de Revelion a anului 2001 profesorul Werner a mancat pentru ultima data hrana solida: o salata de cartofi si o felie de tort.

Sotia lui Angelica, este o femeie fericita deoarece nu trebuie sa gateasca decat pentru ea.

Michael Werner bea cafea, suc de fructe proaspete si rareori cate un pahar de vin. Suferind de o indigestie dupa masa de Revelion din 2001, profesorul Werner s-a hotarat sa renunte la mancarea solida. Este prana din religiile asiatice, Chi sau energie cosmica spune el despre noul tip de “hranire”. Pentru un barbat de 62 de ani arata foarte bine, este vesel si sanatos.

mw2Inainte de schimbarea regimului de viata era dependent de fast food, supraponderal si dupa o zi de munca se simtea epuizat. Mai multi colegi l-au avertizat sa nu elimine hrana solida insa Werner nu le-a dat atentie.

Trei saptamani a durat acomodarea organismului la noul mod de viata. In prima saptamana nu a mancat nimic si nu a baut apa deloc. Medicii considera ca asa ceva nu este posibil, ca nu poti trai 7 zile fara apa, dar profesorul Werner spune ca totul depinde de minte si modul de gandire. La inceput a slabit foarte mult si pielea i s-a incretit ca unui batran insa dupa 21 de zile procesul s-a oprit. Daca crezi asta cu adevarat atunci senzatia de foame dispare. In ziua 8 se poate bea putina apa si suc natural de fructe care ajuta corpul cu antioxidanti.

Cei mai multi care incearca “regimul” renunta deoarece nu cred cu tarie in reusita, nu au puterea mentala de a-si scoate dinminte senzatia de foame.Fiind specialist in chimie, profesorul Werner a observat ca oranismul uman capata o rezistenta uluitoaresi are o putere de regenerare ce sfideaza medicina de astazi. Comportamentul organismului a fost studiat inclusiv prin analize si radiografii.

Postul nu este ceva nou, mai multe religii au diverse moduri de a restrictiona hrana pentru perioade determinate. Intrebat cum sta cu libidoul dupa un astfel de regim de viata, Werner a raspuns ca potenta lui a crescut. Noul mod de hranire l-a facut sa afirme ca memoria i s-a ascutit si o poate asemana cu un memory stick. El nu refuza invitatiile la mese festive insa nu simte deloc nevoia sa manance.

“Mentalitatea omului guverneaza. E cel mai aprig razboi s-o invingi.”

Profesorul Werner nu recomanda acest “regim” de viata celor ce nu isi pot controla mintea deoarece este periculos.

Comenteaza pe Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.