Mu – continentul pierdut

Colonelul James Churchward, un personaj extraordinar(soldat, lingvist, inventator, artist, geolog si nu in ultimul rand cartograf), plaseaza legendarul continent Mu in Oceanul Pacific, schitand chiar si o harta unde prespune el ca a fost candva o intindere mare de pamant. Ca tanar soldat in India, intalneste un preot local care ii poveste despre niste tablite antice care povesteau despre o civilizatie foarte avansata, raspandita in toata lumea si care isi avea originile pe un continent ce se afla in Pacific. Cataclismele prin care a trecut Pamantul in istoria lui zbuciumata, au distrus vasta intindere de uscat, relatari despre el ramand doar in legendele antice.

mu3

Incepand cu sfirsitul anilor 1800, el a calatorit deseori prin Asia Centrala si in Pacific, cautand indicii ale unor civilizatii pierdute – calatorii care ar fi extrem de dificile si costisitoare chiar si in zilele noastre. A strans dovezi din Egipt, America Centrala, Siberia, America de Sud-Vest.

James Churchward

“Considerata limba originara a omenirii, naga-maya este limba naacali-lor (sau Fratii sacri), care – dupa cum reiese din texte – alcatuiau fraternitatea preotilor trimisi din Patria-mama (Mu) in colonii ca sa faca cunoscute textele sacre, sa predea religia si stiintele. Plecat in cautarea misterioasei civilizatii pierdute, pentru Churchward a devenit clar ca-i daduse de urma: tablitele erau chiar relicvele ei. Este vorba de prima civilizatie disparuta, necunoscuta in Occident si nici chiar in India. Churchward a descoperit ca tablitele contineau o descriere detaliata a creatiei Pamantului si a omului, precum si a locului unde au trait primii oameni: continentul Mu. Civilizatia Mu a precedat cronologic toate vechile civilizatii – greaca, caldeeana, babiloniana, persana, egipteana si hindusa.
Din informatiile tablitelor de teracota, Churchward a calculat ca acest continent a disparut in urma cu 22.000 de ani. El se intindea din nordul Insulelor Hawaii pana la Insulele Fiji si Pastelui. Poporul sau popoarele care traiau pe continent au colonizat apoi intreg Pamantul. Mu a disparut sub valuri in cursul unor mari cataclisme geologice care au zdruncinat planeta acum 22.000 de ani. Sudul Indiei, Insulele Ceylon, Sumatra, Madagascar, Tasmania, Australia si, bineinteles, enigmatica Insula a Pastelui pot fi considerate “resturile” lui.” Sursa

WatsonLemuria

Lemuria sau Mu… continentul mama… se spune ca a existat in Oceanul Pacific…

Lemurienii au avut tehnologie pe care noi nu o putem intelege inca cum ar fi un gen de vergele care lucrau doar atunci cand mintea si inima lor se uneau. Extrem de intuitiva, rasa lemuriana stia ca se va scufunda; ei erau bine pregatiti pentru acest eveniment, asa ca au fost probabil foarte putine accidente si intamplari neprevazute. Lemurienii au migrat atat spre sud in zone cum ar fi lacul Titicaca in Peru cat si spre nord, in zone cum ar fi muntele Shasta din California.

Churward a si scris o serie de carti despre continentul disparut:

-“Mu- continentul pierdut” – autorul descrie frumusetea continentului si il aseamana cu edenul crestin.

  • “Copiii lui Mu” – 63 milioane de persoane au trait pe Mu, aveau puteri paranormale iesite din comun, traiau in case cu acoperisuri de sticla.

-“Simboluri sacre ale continentului Mu” – el afirma ca toate simboluri sacre din toate religiile isi au provenienta pe Mu, cunostinte “predate” de Moise, Osiris, Iisus. sursa

watsonlanding

La inceput au existat 12 lumi care suportau viata umana. Terra era numita “Planeta copiilor”. Celelalte 11 lumi si-au adunat toate cunostiintele si informatiile intr-un soi de calculator holografic, craniile de cristal. Acesti “antici” au adus cristalele pe Pamant si le-au impartasit oamenilor. Tot ei i-au ajutat pe oameni sa construiasca patru mari civilizatii: Lemuria, Mu, Mieyhun si Atlantida. Cele 13 cranii au fost pastrate intr-o piramida numita “Arcada”. Multe civilizatii puternice au fost gardienii arcadei: olmecii, mayasii sau aztecii. Se pare ca acestia din urma nu au respectat intocmai regulile folosirii acestor informatii, ducand la un dezechilibru care nu mai putea fi controlat. sursa

lemuria

William Scott-Eliott uneori cunoscutsi sub numele de Scott Eliott, a fost un teozof care impreuna cu Helena Blavatsky a scris despre povestea Atlantidei si Lemuria pierduta. Fost bancher si antropolog amator, a fost contactat de vizionarul Charles Webster Leadbeater care i-a declarat ca a primit cunostinte din astral despre Lemuria si Atlantida. Scott Eliott a intreprinds numeroase cercetari pentru a sustine povestea clarvazatorului. In opinia lui , lemurienii aveau o inaltimde de aproximativ 4 metri si jumatate, pilea de culoare inchisa, fete plate si maxilare proeminente.

jp underwater

“Dr. Schoch a opiniat ca piramida japoneza ar putea fi, totusi, o structura naturala, dar descoperiri ulterioare, facute lânga coasta Cubei, dar si în India, în Golful Cambay, au aratat ca e perfect posibil ca si la Yonaguni, mâna umana sa fi desavârsit lucrarea naturii. Într-un articol scris în 1999, dr. Schoch aminteste de referirile lui Platon la civilizatia disparuta a Atlantidei, localizata– fara prea mare certitudine- în Marea Mediterana sau în Oceanul Atlantic, dar si de “sora” mai veche a acesteia, civilizatia din Lemuria (sau Mu), despre care se crede ca ar fi populat regiunea Oceanului Indian sau Pacific. Ar putea fi piramida scufundata din apropiere de Okinawa opera lemurienilor?” sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.