Niciodata !!! Cristian Pomohaci nu va fi Arsenie Boca

Rusine tuturor celor ce murdaresc de dragul ratingului, amintirea parintelui Arsenie Boca. Parintele Arsenie a sustinut oameni cu probleme grave, i-a educat, i-a incurajat, i-a dirijat catre medici, Credinta, iubire, SPERANTA!

Cei ce l-au cunoscut au marturisit clar faptul ca era sever cu pacatul dar bland cu oamenii. Parintele Arsenie face minuni si acum si nu vorbesc din carti ci din experienta. Disperatilor dupa bani cum puteti sa jigniti memoria parintelui Arsenie ?

Daca ar trai acum i-ar jumuli pe toti cei ce isi bat joc de el si de Hristos pe care l-a slujit o viata. Arsenie Boca nu era doar preot ci si un om cult, pictor, iubitor de frumos nu de mizerii vandabile. Nu obosea ajutand oameni ca voi ! Sta ore intregi in Spovedanie fara sa bea un pahar cu apa si voi il folositi pentru interesele voastre meschine ? Rusine sa va fie !

Cristian Pomohaci a adus bunastare intr-un loc uitat de lume. Cum sa accepte locuitorii de acolo faptul ca BOR a hotarat caterisirea lui ? Le pleaca sursa de bani si ii loveste direct.

Nu ma intereseaza Cristian Pomohaci, nici ca preot nu m-a fascinat vreodata si nici ca “solist” de muzica populara. Pur si simplu nu il judec dar nici nu ma intereseaza ce si cum face. Il ignor. E treaba lui sa raspunda in fata Constiintei daca o are si a lui Dumnezeu.

Niciodata nu va ajunge iubit si respectat ca parintele Arsenie! Istoria va dovedi ca am dreptate. Nu ii mai intinati memoria Sfantului Ardealului pentru 3 vizitatori in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.