Noua militari aflati la bordul a trei elicoptere au trait cu doua decenii în urma un adevarat cosmar, dupa ce au fost hartuiti de o nava extraterestra

Incidentul în care peste zece tinte neidentificate si-au facut de cap în spatiul aerian al Buzaului s-a produs în aceeasi noapte în care trei elicoptere au fost vânate de un OZN. Povestea comadorului Smoleanu a fost publicata anul trecut. Pilotul buzoian a povestit atunci cum noua militari aflati la bordul a trei elicoptere au trait cu doua decenii în urma un adevarat cosmar, dupa ce au fost hartuiti de o nava extraterestra.

Povestea începe într-o noapte de noiembrie a anului 1992, când trei elicoptere plecau într-un zbor de noapte spre Mizil, via Urziceni. Vremea era ideala pentru zbor, cu un cer neobisnuit de senin, dupa cum îsi aminteste comandorul Marcel Smoleanu. “Era o misiune usoara de antrenament. În fiecare aparat era un pilot, un secund si un tehnic de bord. Am plecat în jurul orei 22 si ne întorceam în jurul orei 24”, marturiseste Marcel Smoleanu.

ozn1

La un moment dat, linistea din carlinga a fost tulburata de un eveniment pe care pilotii îl vazusera doar în filmele SF: brusc, la aproximativ doi kilometri distanta, a aparut o sfera luminosa, care, timp de câteva minute, s-a alaturat formatiei de trei elicoptere.

La nici un an de la declaratiile socante ale comandorului în rezerva Marcel Smoleanu, despre acest incident în care un OZN a interceptat trei elicoptere aflate în zbor de noapte, apar si alti martori care confirma terifianta întâlnire.

realitatea

One comment on “Noua militari aflati la bordul a trei elicoptere au trait cu doua decenii în urma un adevarat cosmar, dupa ce au fost hartuiti de o nava extraterestra

  1. scrieti o stire cum trebuie, macar copiati , era vborba de o singura pata rosie , acum voi aveti aici 10 tinte, de unde le-ati scos ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.