O jurnalista de la un post de radio a fost violata în miezul zilei, în centrul Capitalei

O jurnalista de la un cunoscut post de radio din Capitala a fost violata, marti dupa-amiaza, în apropierea Lacului Floreasca. Fata, în vârsta de 23 de ani, a fost amenintata cu un cutit si obligata sa întretina raporturi sexuale orale.

“Va marturisesc ca mi s-a urcat sângele în cap în aceasta dimineata când am aflat ca una dintre colegele noastre a fost ieri violata. S-a întâmplat în plin centrul Capitalei, la ora 16, atentie! la intersectia dintre strazile Dorobanti si Stefan cel Mare.

Deci la 300 de metri de Guvern, în plina zi, în plin centrul Capitalei României. Nu o sa va dau foarte multe detalii despre acest caz caci este o ancheta în desfa?urare, dar pentru cine nu stie e un mic parculet acolo… de fapt un spatiu verde cu trei boscheti si cinci copaci. Oricum, sute de masini care trec pe minut pe acel bulevard, sunt zeci de oameni care trec pe minut pe acel trotuar, iar colega noastra povesteste ca în timp ce violatorul o tragea din strada a tipat, a strigat, a facut semne disperate catre oamenii care treceau pe acolo, dar acestia au întors pur si simplu capul în alta parte”, scriu jurnalistii de la Radio Europa FM pe pagina de Facebook a radioului.

rtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.