Omuleti albastri inalti de un metru

Pe 18 mai 1989, linga satucul Katnik din Bulgaria, la ora 23.00 persoana numita, in evidentele lui Rosales, Jiril Jakimov, culegea ierburi de leac, cand a observat un OZN trecand lent desupra unui castan. El mai vazuse, in februarie acelasi an, un OZN pe care apucase chiar sa-l si fotografieze. Acum Jiril a fost cuprins de groaza cand a observat ca obiectul venea spre el si, cand a ajuns chiar deasupra capului sau, a inceput sa se roteasca.

A auzit paraituri bizare si puternice venind dinspre mijlocul masinariei, care emitea si o lumina stralucitoare. A incercat sa faca o fotografie, dar aparatul pe care-l avea la el a refuzat sa functioneze.

Apoi, brusc, urechile i-au fost izbite de un zgomot atat de violent incat a simtit o durere ascutita in craniu. Imediat dupa aceea, in fata ochilor i-au aparut patru stelute; acestea s-au rotit ca un roi de albine deasupra capului sau, pana martorul a simtit ca i se face rau. A mai zarit o ceata alb-albastruie pe cer si stelute, dupa care sursa de lumina a disparut… Cand a deschis ochii, s-a vazut dintr-o data in mijlocul unui peisaj dezolant, cu cratere largi si un soi de munti de o culoare albastra spalacita in spate.

Prin aer zburau mii de surse de lumina, iar in jur se vedeau omuleti inalti cam de un metru. Unii erau albastrii, cu ochi verzi; altii semanau cu lacustele si faceau miscari ca de robot. magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.