Orasul zeilor sau iluzie optica ?

Mii de oameni din China au fost martorii unui fenomen uimitor – aparitia pe cer a unui oras.

Deasupra localitatii Foshan, provincia Guangdong, China pe 7 octombrie 2015 si-a facut aparitia un oras gigantic. A aparut de nicaieri, povesteau martorii si exista o filmare cu inedita aparitie.

china

Aparitia misterioasa a durat cateva minute la Foshan iar cateva zile dupa in Jianxi a avut loc un fenomen similar.

Mii de rapoarte despre un oras care pluteste in cer au fost adunate de sectiile de politie si cercetatorii fenomenului OZN.

In 2011 si locuitorii din Nigeria au privit uimiti un oras care parea ca sta in cer. Dupa rugaciunea de dimineata la moschee martorii au povestit ca au vazut o lumina stralucitoare pe cer care se indrepta spre sat. Apoi a aparut brusc un oras plutitor gigantic inconjurat de nori stravezii.

“Sudul Chinei, Haikou, 9 mai 2011, orele 16

Pe faleza orasului Haikou, din provincia Hainan, s-a strâns o mare de oameni. Trecatorii s-au oprit din mersul lor grabit si, cu gurile cascate, privesc dincolo de golful Marii Chinei de Sud. În zare, deasupra apelor, agatat între cer si mare, a aparut un oras imens. Un oras plutitor, un oras fantoma. În urma cu câteva ore, de acolo, de pe tarm, nu se putea vedea decât imensa întindere de ape, cu vapoare mari ce navigau tacut, plutind catre destinatia lor. Oamenii s-au adunat treptat si se uita stupefiati la cladirile, casele si soselele ce au rasarit, pe neasteptate, dintre valurile marii. Toti se întreaba acelasi lucru: este un miraj, o halucinatie colectiva sau oare o fereastra nevazuta s-a deschis brusc între lumea noastra si o alta, paralela. Vreme de un ceas, orasul a ramas suspendat peste apele marii, apoi încet, s-a destramat si s-a facut nevazut.” sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.