OZN-ul care a salvat lumea

30 iunie 1908. Fenomenul Tungus sau explozia de la Tunguska a fost subiect de dezbatere atat intre specilisti cat si pe internet. Cu toate acestea raman multe semne de intrebare despre ce s-a intamplat 500 km de Krasnoiark in 1908 si ce au vazut de fapt martorii oculari. Un lucru este cert – vegetatia din zona a suferit mutatii genetice ciudate, copacii au fost doborati la pamant pe o distanta de aproximativ 2.150 km patrati si norii ridicati dupa explozie au creat ploi negre.

In dimineata zilei de 30 iunie 1908 o lumina extrem de puternica a strabatut cerul. Localnicii au observat o coloana de lumina mai intensa decat soarele, ce parea a cobori din cer. Marinarii aflati in oceanul Indian au observat si ei ciudatul fenomen. Explozia Tunguska a avut loc langa raul Podkamennaya Tunguska, in Siberia, fiind atat de puternica incat s-a vazut chiar si in Marea Britanie.

Tunguska6

 

„Datele magnetice si scanarile seismice indica o anomalie in dreptul centrului lacului, la 10 metri sub fundul lacului; aceasta anomalie este compatibila cu prezenta unui obiect din piatra, sustinand ipoteza care sugereaza ca lacul Cheko a fost creat in urma impactului”, scriu cercetatorii in lucrarea publicata în jurnalul Geochemistry, Geophysics, Geosystems. sursa

Mai multe despre Tunguska

tungus1

 

Doctorul Yuri Labvin, presedinte al Fundatiei Tunguska Spatial Phenomenon, este de parere ca fenomenul Tunguska, petrecut în 1908, a fost produs de o nava extraterestra care a intrat în coliziune cu un meteorit, salvând astfel Pamântul de la un dezastru. In sprijinul afirmatiilor sale, a adus cateva bucatele de cuart cu inscriptii ciudate.

Vezi si Arma din Yakutia a salvat vineri Rusia ?

tungus4

El sustine ca bucatile bizare de cuart descoperite la fata locului sunt ramasitele panoului de control al unei nave extraterestre care s-a prabusit pe Pamânt dupa impactul cu un meteorit. Zece dintre cristale sunt gaurite astfel încât pot forma un lant, iar altele sunt inscriptionate cu diverse desene.

YUriy-Lavbin

Dr. Lavin este de parere ca explozia produsa in Tunguska se datoreaza unei interventii providentiale – niste fiinte aflate intr-un OZN s-au sacrificat, provocand explozia unui meteorit in aer.

Vezi si Arma din Yakutia

Energia exploziei a fost de 1.000 de ori mai puternica decat bomba atomica de la Hiroshima, aproximativ puterea a 20 de bombe atomice.

tungus3

“Sunt absolut convins si pot declara oficial ca am fost salvati de forte ale unei civilizatii superioare”, a declarat Labvin. Referitor la inscriptiile ciudate descoperite pe bucati de cuart, dr. Labvin spune ca – “Nu avem tehnologia care sa ne permita imprimarea unor asemenea desene pe cristale”. “Am descoperit si silicat de fier care nu poate fi produs decât în spatiu”, a adaugat el. Yuri Labvin si-a petrecut 12 ani din viata cercetând „meteoritul de la Tunguska“. Studiind legendele din zona, Lebvin a descoperit cu uimire ca o populatie nomada din zona, fusese avertizata de samanii siberieni ca se va produce o ciocnire devastatoare ce va salva omenirea. In stare de transa ei au aflat ca o pasare de foc desprinsa din Soarese indreapta spre Pamant dar va fi lovita de.. Luna si astfel omanii vor fi salvati.

Tunguska 5

In 1960 fizicianul rus Kiril Kabanov a participat la o expeditie secreta, menita sa lamureasca fenomenul petrecut in Tunguska. El a descoperit in solul nisipos un obiect ciudat pe care si l-a insusit si care i-a schimbat intreaga existenta. Prin anii’ 50 in URSS se vehicula ideea ca explozia din Siberia se datora de fapt unei nave extraterestre. Conducerea de la Kremlin a trimis in zona un grup de specialisti, printre care si Kabanov. Obiectul gasit de el avea forma de pocal si este realizat din siliciu( care nu se gaseste in natura in stare libera). Realizand ca este un obiect special l-a folosit pe post de .. pahar de apa. Obiectul devenise aproape un obiect de cult, Kabanov pastrand pocalul asupra lui tot timpul. Cercetatorul a murit la varsta de 102 ani.

vas Tunguska

Inainte de a muri a dezvaluit secretul unui nepot care nu l-a prea luat in seama pana cand fiica lui Ilona a suferit un accident grav. Diagnosticul medicilor a fost dezamagitor, Ilona avand multiple fracturi. Disperat de situatie, Poduhevich si-a amintit de obiectul gasit la Tungus si nu mica i-a fost uimirea cand a descoperit ca fiica lui se simte din ce in ce mai bine. Band apa numai din pocal, fata si-a revenit miraculos in numai 2 luni februarie – martie. La examenul medicat, doctorii au descoperit cu stupoare ca trupul Ilonei nu prezenta urme ca ar fi avut vreodata un accident . Specialistii nu au putut gasi explicatii, ridicand din umeri.

Vas Tunguska2

Obiectul are 136 mm inaltime si diametrul de 63 mm iar grosimea peretelui este de numai 4 mm. Cupa are o culoare gri argintie si o capacitate de 75 ml de lichid. Zeci de oameni disperati l-au asaltat pe Igor Poduhevich cu rugmintea de a-i lasa macar sa atinga obiectul miraculos.

Cupa a fost cercetata de specialisti care au tras concluzia ca obiectul gasit la Tungus are 95.5% siliciu si un amestec de molibden, cupru, zirconiu, argint, selniu, etc. Lasat intr-un recipient cu apa timp de 20 de minute, obiectul misterios ii modifica calitatile transformand-o intr-una cu calitati terapeutice. Expertii rusi care l-au studiat nu au putut sa ii determine provenienta si nu au putut stabili ca a fost creat de oameni.

Cei ce au baut apa din cupa spun ca s-au vindecat de diferite boli – hemoroizi, guta, obezitate, diabet, dureri de cap, arsuri la stomac, calculi biliari, hipertensiune arteriala, impotenta, probleme de prostata, probleme de vedere, etc. O femeie cu arsuri de la apa clocotita s-a trezit ca ranile ei s-au cicatrizat perfect dupa ce au fost spalate cu apa din pocal.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.