Parintele Porfirie Kavsokalivitul – minuni in Romania

Va invit sa cititi relatarea unei minuni facute de parintele Porfirie Kavsokalivitul – Noul Facator de Minuni.

Sunt momente in viata cand simti ca totul o ia razna, ca nimic nu mai este la locul lui dar mai ales ca oameni apropiati devin mai ceva decat niste straini.
Ce s-a intamplat de fapt?

Fratele meu, cu care vorbeam cel putin de 3 ori pe saptamana, care pentru mine a fost si este ca un tata, s-a instrainat de noi, de familie. Nu-l mai recunosteam deloc. Nu-l interesa nimic iar singura lui preocupare devenisera banii. Eram disperata. O parte din mine spunea ca nu mai vrea sa auda de el, cealalta parte se sfasia de durere. Pana intr-o zi, cand Dumnezeu mi-a trimis un prieten. Parintele Porfirie.

Eram in vizita la o prietena si mi-a povestit de parintele Porfirie. Cat de bland este, cat de mult a impresionat-o pe ea . Si mi-a dat sa citesc ,, Ne vorbeste Parintele Porfirie,,. O noapte, o noapte intreaga am citit cartea. Si ma rugam. Ma rugam la parinte sa-l ajute pe fratele meu , sa o ajute pe cumnata mea, sa-i ajute familia. Dimineata, dupa 3 ore dormite cand inca imi rasunau in minte vorbele parintelui, a venit minunea. Fratele meu, Ilie, cu care nu mai vorbisem de cateva saptamani m-a sunat sa-si ceara iertare.

-,,Te-am sunat sa te rog ceva. Te rog sa ma ierti ca in ultima perioada am fost alt om. Nu stiu ce a fost cu mine dar incerc sa redevin cel care eram. Vom trece impreuna peste toate,, imi spunea Ilie cu o voce calda.

Amutisem la telefon si nu am putut sa zic decat ,,stai calm, nu e nici o problema,,.

Recunosc, nu vorbisem cu el de ceva timp iar vocea din telefon ma blocase de-a dreptul. Ilie nu s-a oprit aici. Vroia sa-mi mai dea pe cineva la telefon. Pe sotia lui, cu care avusesem o discutie nu tocmai placuta.

,,E si Tina langa mine, vrea sa vorbeasca si ea cu tine,,! Surpriza totala.

,,Ce faci , Elena? Te rog sa ma crezi, ca mi-am dat seama ca am facut o greseala si te-am judecat aiurea. Poate suna nu stiu cum, sunt si putin obosita mai ales ca nu am dormit toata noaptea fara sa am un motiv anume. Sper ca nu te-am deranjat,,. I-am raspuns fara sa stau prea mult pe ganduri: ,,Nu, nu m-ai deranjat,,

Atunci mi-am dat seama. Eu citisem toata noaptea ,, Ne vorbeste Parintele Porfirie,,. Citeam si ma rugam. Nu stiu ce mi-a venit atunci sa-i spun Tinei, citeste si tu si i-am trimis pdf-ul pe care eu incepusem sa-l citesc cu nesat. Citeam si ma rugam. Toata noaptea.

Parintele Porfirie auzise durerea mea si m-a ajutat. Si nu am fost singura.Pe fratele meu, Ilie, Parintele Porfirie l-a trezit. Pe cumnata mea, Tina, a linistit-o , fapt remarcat si de fratele meu, care dupa o zi de sambata petrecuta la serviciu , Tina, sotia lui nu i-a reprosat lui absolut nimic.

Parintele Porfirie mi-a adus aminte, pentru ca uitasem in ultima perioada , ca minunile exista.

De ce va spun toate astea? Rugati-va la Parintele Porfirie si va ajuta. Poate nu imediat , asa cum a facut cu mine, dar nu va pierdeti speranta. Rugati-va! Nu pot sa va descriu in cuvinte emotia care m-a cuprins cand mi-a sunat telefonul dar pot sa va asigur ca daca nu era Parintele Porfirie , si acum, in preajma Craciunului as fi plans de dorul fratelui meu.

Multumesc Parintelui Porfirie!

porfirie 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.