Patriarhia intervine in cazul copiilor romani dati spre adoptie unui cuplu de gay, la Londra. Anuntul facut de Biserica

Patriarhia Romana face apel catre stat. Sefii bisericii ortodoxe vor ca autoritatile sa ii aduca acasa pe cei doi copii romani pe care statul britanic i-a luat de langa parintii lor si i-a dat spre adoptie unui cuplu de homosexuali.

Justitia britanica a considerat ca astfel ii protejeaza pe minori de certurile dintre parinti, insa Patriarhia sustine cu tarie ca fratii au nevoie sa traiasca intr-o familie traditionala, formata dintr-un barbat si o femeie.
Florin Barbu se lupta de doi ani sa isi recupereze copiii, dar acum doua saptamani o instanta britanica a decis altfel.
Florin Barbu: “Ei au decis ca copii sa ramana la acel cuplu de homosexuali in adoptie. Noi acum incercam sa facem un apel, cu ajutorul bunului Dumnezeu, si daca pierdem vom merge la CEDO.”
Tatal a protestat inclusiv la Londra si Bruxelles impotriva nedreptatii. Acum este revoltat ca fiica sa de 8 ani si fiul de 5 vor face terapie “anti-rusine.”
Florin Barbu: “Copiii mei sufera mult mai mult acum, chiar li s-a spus ca vor fi dusi sa faca o terapie ca sa nu rada alti copii de ei la scoala ca locuiesc si cresc intr-o familie de homosexuali.”
Omul este disperat pentru ca cei de la serviciile sociale din Londra nu il mai lasa sa intre in legatura cu copiii. protv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.