Premierul Ungureanu: “Este inadmisibil ca militarii sa deszapezeasca si cetatenii sa stea la caldura”

În astfel de situatii, nu ne vaicarim, nu cântam prohodul la posturile de televiziune, nu vorbim de Apocalipsa. Haideti la munca!” a spus premierul Ungureanu.

Premierul Ungureanu a ajuns la Buzau. “Este inadmisibil ca militarii sa dezapezeasca si cetatenii sa stea la caldura. Este inadmisibil sa ajungi pe strazile unei localitati în România si sa-i vezi pe militari desfundând drumuri, în timp ce beneficiarii directi, care sunt si concetatenii nostri, stau în casa la caldura. Si am vazut cu totii, aceasta se întâmpla si la inundatii, si la nameti. Nu se poate asa ceva, nu putem plati lenea la nesfârsit, si este lipsa de respect fata de cei care stau 24 de ore înghetând, ca sa dea drumul la Salvari si sa rezolve situatiile de urgenta. Nu se poate asa ceva”, a spus primul-ministru.

Primul-ministru a spus ca ar trebuie sa existe o mai buna colaborare între autoritatie locale si prefecturi. Ungureanu a atras atentia asupra faptului ca în primavara s-ar putea sa existe un “val de inundatii”. “Nu pot spune ca exista prefecti care nu si-au facut datoria. Sunt foarte multumit de ministerul de Interne si cel al Apararii. Mai avem o situatie meteo la începutul saptamânii viitoare, o sa îi facem fata”, a declarat premierul Ungureanu.

gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.