Profesorul Constantin Bursuc afirma ca a patruns într-o vasta retea de galerii subterane artificiale

“Am început cercetarile din Suceava, unde se afla o poarta de intrare spre aceste constructii. Trebuie sa va spun ca exista, la 5 km sub pamânt, un «Centru spiritual», în care am avut acces numai în urma unei comenzi speciale, transmisa de entitatile care m-au însotit”, a precizat dl Bursuc.

Profesorul sustine ca a intrat efectiv într-un tunel din Ceahlau, însotit fiind pâna la intrare de prof. Traian Stanciulescu, director tehnic la Institutul de Inventica, filiala Iasi.

Conform hartilor profesorului, un asemenea tunel misterios, aflat la o adâncime de 1.500 m sub pamânt, leaga Muntii Retezat (Sargesia) de Bucegi (Busteni), Ceahlau (Sucidava) si Satu Mare, iar toate aceste tuneluri ar avea forma unui cap de lup, simbolul dacilor.

munti

În vara anului 2007, Bursuc a efectuat cercetari în Masivul Godeanu, la vest de Mânastirea Tismana, unde a gasit alte constructii subpamântene.

Exista mai multe afirmatii privitoare la existenta unor enigmatice constructii în adâncurile pamântului României, unele dintre ele fiind cunoscute si pazite cu strasnicie chiar de autoritati.

libertatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.