Profeti si profetii despre Sfarsitul lumii

Pe langa Nostradamus, baba Vanga, Edgar Cayce, etc exista multe profetii care ne avertizeaza despre vremurile pe care le traim. Fecioara de la Parepa, Petrache Lupu, copiii de la Fatima, sfintii parinti trecuti in lumea de dincolo ne-au avertizat de ani buni sa ne trezim si sa ne alegem Calea.

Suntem pe zi ce trece mai nervosi, mai obositi, mai tristi si mai frustrati. Criza economica trece aproape neobservata prin comparatie cu cea morala.

hristos21

Privim uluiti cum la televizor, pe internet, in presa, etc suntem inghiontiti spre o lume uluitoare: femei in tinute sumare ce se agita lasciv prin baruri, tineri care beau pana isi pierd mintile, parade deocheate, crime odioase, opulenta dusa la extrem, etc. A fi obraznic este o virtute. A fi echilibrat si linistit este o rusine. Nu conteaza cum, bani sa iasa, nu conteaza viata unor oameni – piata de desfacere sa existe sau resurse de imbogatire. Distrugem tot – pamant, apa, aer. Ne distrugem pe noi, insa cum nimic nu este nou sub soare, istoria se va repeta.

Fatima

Va mai amintiti avertizarile de la Fatima?

Intr-o scrisoare adresata preotului Augustin de la manastirea Coimbra, sora Lucia avertiza: „Oamenii nu pun in practica cele 10 porunci pe care Dumnezeu,Ttatal nostru ni le-a dat.Satan este in curs de a dirija lumea, seamana ura si discordie in toate locurile. Oamenii fabrica arme mortale, jumatate din umanitate va fi distrusa oribil, iar razboiul va incepe contra Romei.Vor fi conflicte de ordin religios.Dumnezeu va permite ca fenomene naturale ca fum, frig, apa, foc, inundatii, cutremure si ierni extrem de reci sa distruga incet, incet pamantul. Cei care vor supravietui,sunt cei care au urmat Calea, Adevarul si Viata!” sursa (Cele trei secrete de la Fátima reprezinta o serie de viziuni si profetii care ar fi avut loc ca urmare a aparitiei Fecioarei Maria în fata a trei tineri pastori portughezi, Lucia Santos si verisorii ei Jacinta si Francisco Marto, începând cu data de 13 mai 1917)

Petrache Lupu

Dar cele de la Maglavit ?

In vara anului 1935, la Maglavit, un sat din apropiere de Dunare, unui cioban pe nume Petrache Lupu, i s-a aratat Dumnezeu. Gangav din nastere si analfabet, dupa ce a primit porunca divina sa aduca lumea inraita si naravita pe drumul cel bun, ciobanul a inceput sa vorbeasca si sa faca minuni.

Vineri, 31 mai 1935. Satul Maglavit, la cativa kilometri de Calafat. Ciobanul Petrache Lupu se intoarce acasa de la stana de oi. Are ceva treburi de randuit prin gospodarie. Seara pleaca iarasi la turma, pe drumul obisnuit care trece printr-o padure de salcami si de plopi. In locul numit “la buturugi”, ii iese dintr-odata in cale un mos cu barba alba si ochi albastri si cu plete atat de lungi, incat il inveleau ca o haina care ajungea la pamant. Batranul stralucea ca argintul si raspandea un miros puternic de smirna, cum ciobanul nu mai intalnise in viata lui. Mosul l-a intrebat pe Petrache:
– Unde mergi omule?
Speriat de vedenie, ciobanul nu putea sa scoata un cuvant.
– Nu-ti fie frica, ca-ti dau eu tie curaj, i-a zis Mosul. Uite, iti poruncesc ca de azi inainte sa te duci sa spui la lume, la parintele, la primarie si la biserica, ca daca nu tin sarbatorile, daca nu se lasa de rele, daca nu vin la liturghie, atunci va fi prapad si foc, atunci va rup muncile! sursa

Fecioara de la Parepa ce a avut de transmis ?

parepa2

„Avea o fata de-o blandete nemaivazuta – scrie in memoriile ei Maria Petre. Era cu totul si cu totul imbracat in albul acelui nor, inconjurat de ingeri si de porumbei care zburau“. Apoi, un glas bland i-a vorbit fetei: „Nu te teme, fiica fecioara Marie, Eu sunt Tatal Ceresc Dumnezeu si te-am ales sa spui oamenilor Cuvantul Meu. Ai auzit de Dumnezeu?“.

Pentru a deschide ochii multimii, care nu stia ce se intampla, Tatal Ceresc a trimis mai multe semne. Trei porumbei albi au stat toata noaptea care a urmat pe acoperisul casei familiei Petre. Incepand chiar din ziua urmatoare, au inceput sa vina oameni multi, care voiau sa afle despre minunea de acolo, de care doar auzisera, si voiau s-o atinga pe copila, s-o auda vorbind. Dar, dupa cum ea marturisea, minunea nu a insemnat doar aceste cateva zile, ci a tinut toata viata ei, ca un dialog vesnic cu Dumnezeu si cu oamenii. „Drumurile mele au ramas insemnate definitiv intre biserica si casa. Am pazit Cuvantul Tatalui Ceresc si L-am spus totdeauna oamenilor, trecand prin foc si prin apa pentru credinta mea“, sunt cuvintele Mariei Petre. sursa

parintele-arsenie-boca

Si parintele Arsenie Boca ne-a avertizat!

Vasile Serbu din Arpasul de jos, care a fost de fata când parintele a scos dintr-un cufar o carte veche, despre care a spus ca provenea de la sfintii de la Muntele Athos: „În ea – ne-a spus parintele Arsenie – se gaseste descrierea hidrei cu rasuflarea otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa împiedice lumina si vointa dumnezeiasca… Veti vedea si veti întelege spurcaciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în institutiile statului, în conducerea lui si mai ales în politica. Din nefericire, ea va intra pe furis chiar si în sânul Bisericii, murdarind unele suflete de aici. Aproape ca oamenii îsi vor pierde speranta. Doar cei care îsi vor pastra credinta adevarata vor fi salvati si mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”. sursa

Cuviosul Paisie Aghioritul

Cuv. Paisie Aghioritul: Oamenii nici nu inteleg ca traim vremuri apocaliptice, ca pecetluirea inainteaza. Astazi traim in anii Apocalipsei

Situatia este infricosatoare, ciudata. Nerozia a intrecut limitele. A venit lepadarea si ramane ca acum sa vina fiul pierzarii (antihrist). Totul va deveni un spital de nebuni… Vom avea incercari mari. Crestinii vor avea mare prigoana. Si, uitate, oamenii nici nu inteleg ca traim vremuri apocaliptice, ca pecetluirea inainteaza. Traiesc ca si cum nu s-ar intampla nimic… statul s-a pus rau cu legea dumnezeiasca. Voteaza legi care sunt impotriva legii lui Dumnezeu. sursa

Bernadette Soubirous

Si la Lourdes s-a primit un mesaj

Anual, pe 11 februarie, Biserica Romano-Catolica comemoreaza faptele minunate care s-au petrecut la Lourdes, o mica localitate franceza de la poalele muntilor Pirinei. In ziua de 11 februarie 1858, Bernadette Soubirous, in varsta de 14 ani, prove­nind dintr-o familie de oameni saraci, impreuna cu sora ei si cu o prietena, a pornit sa adune crengi uscate, in apropiere de stanca Massa­bie­lle. Fiind suferinda de astm, Bernadette a ramas in urma celor doua. Deodata, ea a auzit un vuiet ca de vijelie, si-a ridicat ochii si a vazut cu uimire cum din pestera aflata in fata ei o privea surazandu-i o doamna luminoasa, imbracata in alb si incinsa cu panglica azurie. Bernadette a fost cuprinsa de frica, a cazut in genunchi si s-a rugat.

Cand celelalte doua fete s-au intors, au gasit-o cu chipul stralucind de fericire. In cursul aparitiilor care au urmat, Doamna i-a cerut Bernadettei sa se roage pentru pacatosi si sa-i indemne pe credinciosi sa se pocaiasca. sursa

cernigov

Profetia Sfantului Lavrentie de Cernigov despre Antihrist

„Vine timpul, si nu e departe, când foarte multe biserici si manastiri se vor deschide în slujba Domnului si se vor repara, le vor reface nu numai pe dinauntru ci si pe dinafara. Vor auri si acoperisurile atât ale bisericilor, cât si ale clopotnitelor, dar preotimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la caramizile lui Faraon. Preotul nu va mai face si misiune. Când vor termina lucrarile nu se vor putea bucura de slujbe duhovnicesti în ele ca va veni vremea împaratiei lui antihrist si el va fi pus împarat„

„Rugati-va ca Bunul Dumnezeu sa mai lungeasca acest timp ca sa ne putem întari în credinta, caci vremuri groaznice ne asteapta.

Luati aminte la toate cele ce va spun caci totul se pregateste cu foarte mare viclenie . Toate bisericile si manastirile vor fi într-o bunastare imensa, pline de bogatii, ca niciodata, dar sa nu mergeti în ele. Antihrist va fi încununat ca împarat în marea biserica din Ierusalim cu participarea clerului si a Patriarhului. Intrarea si iesirea din Ierusalim va fi libera pentru orice om, dar atunci sa va straduiti sa nu va duceti, caci totul va fi spre a va lingusi pe voi, ca sa va atraga în ispita.

Prigoana va începe îndata de pe pamântul Ierusalimului iar apoi se va extinde pe tot globul si se va varsa ultima picatura de sânge în numele Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Dintre voi, copiii mei, multi veti ajunge aceste vremuri îngrozitoare. Stampila lui satana (666) va fi de asa natura încât toti vor vedea daca a primit omul sau nu semnul satanicesc. Crestinul care nu va primi semnul satanei (666) nu va putea nici sa vânda si nici sa cumpere nimic. Dar nu va pierdeti nadejdea si nu va descurajati, ca Dumnezeu nu-Si va parasi turma Sa. Sa nu va fie frica, nu cumva sa va deznadajduiti!

Bisericile vor fi deschise, dar crestinul ortodox (traitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele sa se roage, caci în ele nu se va mai aduce jertfa fara de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toata „adunarea satanica”. Si iata ca, pentru aceste faradelegi, pamântul nu-si va mai da roada sa si va fi o seceta asa de mare, încât pamântul va face asa niste crapaturi ca va putea sa cada omul într-însele. Crestinii vor fi omorâti sau izgoniti în locuri pustii, dar Dumnezeu are sa-Si îngrijeasca turma Sa, dându-le de mâncare si apa de baut celor ce urmeaza Lui. sursa

 

De ce repeta toti la infinit acelasi lucru? De ce sa ne fi vrut raul? Acesti oameni si nu doar ei , au trait in simplitate si saracie. Nu-mi amintesc sa fi auzit ca aveau vile in Miami si nici limuzine de lux.

Ar trebui sa ne dea de gandit fiecaruia dintre noi. Daca nu ne pasa, atunci sa ne asumam si consecintele fara sa ne plangem. O vorba romaneasca spune – da-i romanului, mintea de pe urma. Poate ne trezim inainte de a fi tardiv. Doamne ajuta!

hristos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.